Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nejde otevřít kufr passat CC

o Navštíveno 9539x o
o 25.04.2016, 14:58 | hanzy10
Caute, reším problém nejde otevřít kufr na passat CC a zároveň mi nesvítí lampy co jsou na kufru.
jak se dostat do kufru a otevřít to?
čeho bych se měl držet,abych našel přičinu?

děkuji za rady :)))

o 25.04.2016, 21:00 | M.Á.R.A.
Jestli ma CC sklopne zadni sedáky, tak sklopit a vlézt do kufru, budeš asi muset násilím odehnout tapecírunk a mechanicky zámek odjistit, někdy bývá i okénko na odjištění.Kabely by mohly být zlomené v průchodce která vychází z karoserie kolem pantu kufru, tam kde se nejvíc ohybají při otevírání a zavírání kufru.
o 25.04.2016, 21:18 | hanzy10
Ok dekuji...jo taky si to myslim ze to bude zlomene. No snad nic neposkodim.
o 26.04.2016, 14:25 | shaft.cz
Jak pise Mara, jsou zlamane kabely. Vlez tam vnitrkem, je tam okenko ve vratech, nu a pak demontuj levy bok - tapec kufru. Kabely vedou levou trubkou z vika kufru, zlamane jsou hned u konce trubky. Pak demontuj tapec vika kufru, opis si cislo z kabelaze a kup novou (cca 2300,-)
o 27.04.2016, 08:33 | hanzy10
shaft.cz : super diky za rady.. ještě mám debilní otázku, jak skopím sedadla ?(jsem idiot) :D nějak jsem to nenašel. fakt diky kluci za rady...
o 27.04.2016, 08:44 | hanzy10
Youtube video:

tady jsem našel video kde otevřu kufr, ale nenašel jsem jak sklopím sedadla no :D
o 27.04.2016, 08:48 | Sleepz
Dle verze, sklopení sedaček je buď klasicky páčkama.
Nebo to je takovejma šňůrkama.

Páčky by jsi našel asi, takže máš asi šňůrky :-D
Ty se nachází v kufru za zádovou opěrkou sedaček. Jedna v levo jedna v pravo a jsou uplně na krajích sedaček a vypadá to jako tkanička, zatáhnout za obě a sklopit sedačky.
o 27.04.2016, 09:12 | hanzy10
sleepz: super :D já jsem si říkal kčemu jsou tam ty šnurky zasrany :D takže stačí zatáhnout směr dolu a měly by se teda odklpit !!! fakt diky :D uz si passat cc nekoupím :D
o 28.04.2016, 12:16 | camron
Na to stejne trpi Superb II s twindoorem. Taky zlamane kabely v 5. dverich. Proc ale kupovat za 2300 kabelaz, kdyz si to clovek muze za par korun sam opravit?

A kabely ve dverich jsou taky super!

foto k příspěvku  od camron

o 28.04.2016, 13:25 | hanzy10
Camron: taky super teda... jo ja kolik jivh bude ulamanych... podle toho se rozhodnu zda koupit cely svazek nebo jen opravit.
o 28.04.2016, 14:13 | camron
Vyplati se to opravit i kdyby byly zlamane vsechny. Navic to muzes nastavit kvalitnimi draty a ne temi sunty s tvrdou izolaci...
o 28.04.2016, 19:22 | hanzy10
jen pro informaci, opraveno !!!
byli to zlámané kabely, no že by mohli bejt nějak barevně oddělené to vůbec :D všechno hnědé...z nějakých 10 kabelu dva úplně oddělené a zbytek načatých.
No jinak opravdu hrůza jak je to tam vymyšlené.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3366 sekund.