Caute, reším problém nejde otevřít kufr na passat CC a zároveň mi nesvítí lampy co jsou na kufru. jak se dostat do kufru a otevřít to? čeho bych se měl držet,abych našel přičinu?
Jestli ma CC sklopne zadni sedáky, tak sklopit a vlézt do kufru, budeš asi muset násilím odehnout tapecírunk a mechanicky zámek odjistit, někdy bývá i okénko na odjištění.Kabely by mohly být zlomené v průchodce která vychází z karoserie kolem pantu kufru, tam kde se nejvíc ohybají při otevírání a zavírání kufru.
Jak pise Mara, jsou zlamane kabely. Vlez tam vnitrkem, je tam okenko ve vratech, nu a pak demontuj levy bok - tapec kufru. Kabely vedou levou trubkou z vika kufru, zlamane jsou hned u konce trubky. Pak demontuj tapec vika kufru, opis si cislo z kabelaze a kup novou (cca 2300,-)
Dle verze, sklopení sedaček je buď klasicky páčkama. Nebo to je takovejma šňůrkama.
Páčky by jsi našel asi, takže máš asi šňůrky :-D Ty se nachází v kufru za zádovou opěrkou sedaček. Jedna v levo jedna v pravo a jsou uplně na krajích sedaček a vypadá to jako tkanička, zatáhnout za obě a sklopit sedačky.
sleepz: super :D já jsem si říkal kčemu jsou tam ty šnurky zasrany :D takže stačí zatáhnout směr dolu a měly by se teda odklpit !!! fakt diky :D uz si passat cc nekoupím :D
Na to stejne trpi Superb II s twindoorem. Taky zlamane kabely v 5. dverich. Proc ale kupovat za 2300 kabelaz, kdyz si to clovek muze za par korun sam opravit?
jen pro informaci, opraveno !!! byli to zlámané kabely, no že by mohli bejt nějak barevně oddělené to vůbec :D všechno hnědé...z nějakých 10 kabelu dva úplně oddělené a zbytek načatých. No jinak opravdu hrůza jak je to tam vymyšlené.