Navštíveno 3032x

Ahoj kluci,mám problém s předníma světlama,jsou to xenony a jedná se golf IV,při jízdě mi někdy problikávají a nebo i zhasnou,když je opět rozsvítím tak opět naskočí,jednou to dělá levé a pak zase pravá světlo.Můžete mi někdo poradit kde hledat příčinu?Děkuju moc.
jsou to origo xenony, nebo HID přestavba?
pokud jsou to originál xneony, tak problém můžou dělat 2 věci:
1) xenon výbojky ko, určitě doporučím orignál na žádnou činu
2) uvnitř světlometů je předřadník proudu a ten pak dělat tyto komplikace, je to černá krabička z bajonetem pro d2s výbojku a vedou do ni 2 dráty
a mě to na Nissanu primera dělalo relátko světel (mám tam dvě)...
a pak taky výbojka (co stála 120kč) :-)
Mě se stávalo to stejný na Golfu 4, když jsem měl doděláváný xenonny, že se mi výbojka dotkla toho clonítka co je v parabole a vyplo se to! Po opětovném puštení to fungovalo opět jen do dalšího kontaktu. Trošku jsem upravil výbojku a bylo po vypínání. To je moje zkušenost.
cezetko-jsou to origo xenony.
xenonman-výbojky jsou origo philips,jak zjistím že je vadný ten předřadník?Jinak mi to větčinou dělá když autem vědu na nějakou nerovnost a předek se otřese.
Jinak všem díky za názory a rady.
tak jestli to pujde prohod je mezi sebou, jaky provedeni svetel
mas? mas rj jeste v podbehu nebo uz mas 2x stribrna jednotka na obalu svetla?
xenonman-ok vyskouším to,jinak jednotky budou asi v podběhu protože na obalu nic neni.
pokud jeste v podbehu muze byt problem i tam, chtelo by prekontrolovat v jakem jsou stavu
xenonman-Mrknu na to a Díky