Navštíveno 3144x

Zdar. Přemýšlím o koupi auta r.v.91, které má nyní SPZ v depozitu a STK mu vloni propadla. Jelikož dlouho stálo, má zatuhlé brzdy a se startem to bude asi taky horší, když zůstal v systému dva roky starý benzin. Myslím si to správně, že SPZ z depozitu nejdou vyjmout, když má propadlou STK? Díky za radu.
A po přepisu to pošle tamní úřad na náš úřad do depozitu? A ještě jedna. Když pro to pojedu o víkendu, lze to přes plnou moc přepsat i beze mě?

26.04.2016, 20:25 |
relax Plná moc musí být ověřená (pošta, místní úřad, notář), bude taky třeba evidenčnka pokud to auta s spz v depo nemaj jinak.

26.04.2016, 20:26 |
sts Přepis v depu je možný a donedávna bezproblémový. Nyní musí být evidenční kontrola. Teď jsem to dělal.
Aha, tak auto ještě dovézt na podvalu na STK-čko.
Díky za info.
zkus tam zavolat - se mnou tehdá dojel technik do garáže (a bez známostí či protekce )
Midi34: a z které technické a v kterém roce s tebou dojel? Já se ptal u nás v RK a jedině prý dovézt auto na podvalu k nim. Ono jde možná o to, že musí být záznam o tom, žes u nich opravdu byl s tím autem.
je to 5 +
takže opravdu může být všechno jinak
myslím že z Ještětic
spíš se pochlub co že to kupuješ ?
Já si chci koupit něco na kutění do garáže a zároveň pro radost. Dříve jsem byl alfista a měl 156-ku a teď se po cca 6 letech vracím. Měl bych koupit dost zachovalou AR 33 1,7 i.e. r.v.91 původně z CH. No a ještě 5 let a je z ní veterán :-) V týdnu mi utekla v ještě lepším stavu 155 2,0 T.S. 110kW. Já vím že to tu bude asi pro posměch, ale jak jsem psal, chci něco na vrtání v garáži.
Tak nakonec nekoupeno :-( Auto bylo sice sa ajn peníze, ale oprava byla u mě vypadala jako koplet renovace. Nevíc mě vadila zřejmě ohnutá náprava resp. vyhnuté kolo, které bylo způsobené ránou a PZ auta. Některé oparvy byly srandovní. Mžná jsem automobilky zhýčkaný, ale něco bylo fakt síla. Tak hledám dál. Měla by to být nějaká stará Alfa např. 75, 155, nebo Giulietta z 80.let. A raději ne boxer.