Navštíveno 4647x

Jak je to s koupí auta o víkendu?
Jedu se podívat na auto 200km, malý bazarník. Auto bude mít STK, ale jak s papírama a jak s pojistkou?
Pojistka jde uzavřít on-line na nějakou krátkou dobu předpokládám...
Co papíry. Přijedu na původní SPZ a ty mu pak posílám aby to odhlásil/přihlásil?
Jakou kupní smlouvu, kde bude tohle vše ošetřeno - máte tip na stažení - díky za odkazy.

28.04.2016, 19:08 |
Lufas Ja když prodávál tak si všechny papíry, velký a malý TP, pojistku odvezl kupující. U sebe pak udělal na sebe evidenčku,poslal s papíry a plnou moci uředně ověřenou mě a já to na něj na úřadě odhlásil a zase posílal papíry jemu:-) jo a samo musel mít pojistku na sebe...
Už jsem s ním mluvil, pojistku prý dělá ČPP, značku mě udělá tu převozní s TP bude opis německého. Takže na mě bude jen evidenčka a přihlášení za 800,-
Uvidíme, podle fotek a dle výpisu ze servisky to vypadá slibně.

28.04.2016, 19:20 |
Lufas tak jestli to je takhle, tak to pises spravne... nasledne jsem kupoval dovoz z Danska a bylo to tak:-)

28.04.2016, 19:22 |
Lufas pri pripadnym prihlasovani si dej bacha aby ti tam napsali co nejvice moznejch rozmeru gum a kol. Stava se ze tam nenapisou vse a potom se to uz spatne dopisuje:-)

28.04.2016, 19:44 |
Tuner#2 | Upraveno: 2016-04-28 19:44:25
OK, to si pohlídám ;) Díky moc.

28.04.2016, 19:59 |
Adler Co kupujes ?:)

28.04.2016, 20:28 |
Adler Tak ať se zadaři a je to vsecko cajk.
A pro co jedes? Pochlub se
Pro tohle a už je doma ;)

.

A když už jsme byli nedaleko, tak návštěva muzea v MB.

01.05.2016, 22:19 |
matik Už jsem se chtěl zeptat v jiném tématu ale kde pořizuješ fotky v tom lese ? :) ...

01.05.2016, 22:38 |
Tuner#2 | Upraveno: 2016-05-01 22:39:13
Stará panelová cesta z Holoubkova do Strašic ;)
a to máš jen opis něměckého TP? Nemáš čistopis českého TP? To se obávám, že budeš mít asi dražší něž těch 800,- Kč. Ale možná to už zlevnili, ale já před lety platil daleko víc...
Mám německý TP, k tomu nějaký druhý canc co je důležitej a COC list vozidla. Tohle prý stačí, jen mě dneska nasrali na evidenčce, která není za 300,- ale za 500,- a kokot sundaval i poklice a rval mě plast co je na pod oknem aby vyfotil vin a ještě měl keci, že jsem přijel na převozku, že jsem to měl dovézt na platě. Přitom tohle vše fotili v pátek na STK u prodejce a dřív evidenčka byla na 5min. kdy to skouknul před vraty.
Tohle je fakt kocourkov tady...

02.05.2016, 17:59 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2016-05-02 18:03:39
zadnej cistopis CZ technicaku nepotrebje, cz vtp ti daj az zaplatis tech 800,- a odevzdas ten nemeckej TP.
ja to resil pred par dnema, mel sem stos papiru, italskej VTP, evidencku na moje jmeno o dani hlavne nejaky papir, potvrzeni ze to mas pojisteny, a zadost o zapis do registru to sem odevzdal na DO, a za ja nevim kolik dni, asi 7 tusim (maj tu u nas frmol) sem si prisel pro novej krasnej velkej rovnou samozrejme i malej TP, znacky a sel sem
JJ je to tak, už jsem volal pro jistotu známej na úřadě a bloknul si termín na středu ;)
michal... a ty jsi jako nedělal dovozovou TK s emisema? Já asi 2 roky nazpět dovozová TK + emise + evidenčka + přihlášení = min 3 tis. Dle aktuálního ceníku z STK z Práglu: TK před registrací z EU 1.290,-, evidenčka z EU = 850,-, emise 850,-, registrace 800,- Cena celkem cca 3.800,- Jestli to jde tak jak řikáš, že auto dovezeš a akorát zaplatíš na magistrátu 800,- a jezdíš, tak to je teda paráda!!
Pokud jsou v pořádku papíry z ciziny a budou tam všechny data tak pak není dovozová TK potřeba, pokud bude něco chybět tak se bude muset na TK zastavit. Ale klasickou TK a Emise mít bude muset, jinak dostane jen čistopis a nepůjde to přihlásit.
tk a emise za me udelal prekupnik, tyhle papiry byly soucasti toho baliku co sem nesl na DO, kolik tohle stalo netusim, neb ja to mel v cene vozu. tech 800,- co jsem psal je jen za ten prepis z EU