Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Motorkáři pomoc - hledí na KBC helmu

o Navštíveno 2361x o
o 03.05.2016, 17:52 | fredh
Čau, dokázal by mi tu prosím někdo z motorkářů pomoct. Na starý kolena jsem se rozhodl udělat řidičák na motorku. Mám doma po bráchovi helmu, ale je bez hledí. Brácha ho před pár lety puknul a nový nescháněl, jelikož odjel do zahraničí. Helmu si dovezl z USA a tady na ni něco najít, je nemožný. Dokázal by mi někdo poradit, kde by se dalo něco najít? Zkoušel jsem to i přes pár prodejců, ale jak je to USA model, tak jejich dodavatelé ji neznají.

Z toho co sem vyčetl a vygůglil, tak je to model TK-77. Ale Ebay mlčí, nebo hledám blbě...

[ Link ]

o 03.05.2016, 19:48 | HIGHTOWER
řeknu ti to takto, každá helma má svoji životnost, měla by tam být uvedena, do kdy platí, tady asi určitě platila, její ochranná funkce, holt plast stárne.
Pokud to myslíš vážně, tak investuj pár tisíc do nové, která tě v případě opravdu nějakého průšvihu ochrání - nepraskne jako vajíčko, ale praskne tak, jak má a hlavu ochrání. Výběr je velký jak cenový, tak vzhledový atd.

Vím, na to ses neptal, ale tak to prostě je ;-)
o 03.05.2016, 21:29 | AllInOne
Ma pravdu ten chlapec
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3891 sekund.