Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ozvuceni prostoru

o Navštíveno 3849x o
o 03.05.2016, 19:53 | Draxx
Moje slecna predelava svoje kadernictvi a uz prisla rec na ozvuceni. Natahnul jsem tam do tri mistnosti 6 reprokabelu. Takze potrebuju tri pary repro. Je to stazene na jedno misto. Zdroj hudby bude PC. Stacil by mi nejaky AV receiver ? Treba tohle [ Link ] ?
Jakoze bych do toho privedl signal z pc a jelo by to ?
Pisou ze to umi internet radio, takze kdyz tam pichnu net, vystaci si to bez pc ?
Mozna se ptam jako blbec, ale vzivote sem zadnou takovou krabici nemel v ruce tak nevim co to vsechno umi a neumi.
Oslovili sme i mistniho borce co ma hifi firmu a ten udelal nabidku. Na 3 pary repro doporucil [ Link ]
ze prej to staci. Repro nabidnul [ Link ] par za 7k. Me se nejak nezda ze by krabicka 2x55W utahla tri pary repro. Navic se mi ani ty repra moc nezdaji. Tak to chci poresit sam.
Pujde jen o decentni hudbu, zadny acid housovy party =))

o 04.05.2016, 20:14 | Kapka (M)
tady mas test toho Pioneeru...ale nic o internetovem radiu jsem tam nenasel..
o 04.05.2016, 20:54 | cob1,2HTP:)
no ten sonos je super, jen to chce koupit 3x, jako na multiroom. nebo ekvivalent heos od denonu.
repro bych dal BaW M1, ale je to jako vzdy o cene. ale zase to nebudes kupovat na 2x, kdyz to bude pak na ho...
o 05.05.2016, 08:12 | Kapka (M)
je sorry... nezkopíroval jsem ten odkaz..
[ Link ]
o 05.05.2016, 15:51 | Draxx
Sonos treba super je, ale za 16 tycek x3 to rozhodne super neni = )
Bude to tam hrat jako podkres, nejakou giga kvalitu netreba. Repro par za 13k je fakt pres caru = )
Test sem cetl, ale spis to pripomina vypis funkci nez nejakou recenzi.
o 05.05.2016, 22:58 | noclue
Drax:
Q acoustics je fakt dobry pomer cena/vykon, ale do kadernictva jej predsa stacia hocake minirepraciky z mediamarktu za 50-100€. Osobne by som to riesil troma malymi zosikmi napr od projectu, aby vedela ovladat hlasitost v kazdej miestnosti osve, resp vedela vypnut miestnost, ked tam hudbu netreba
o 06.05.2016, 16:05 | Draxx
Noclue : To zni zajimave ! Diky za nazor.
o 06.05.2016, 16:44 | Draxx
Ty maly zosiky od projectu celkem nejsou nic levnyho, nebo se divam spatne ?
o 06.05.2016, 20:10 | Tuner#2
Sonos možná fajn, ale ceny pro našince do kadeřnictví nesmysl...

Máš dvě možnosti:

1. AV receiver, který umí Zonu 2 a na něj pověsíš 2 páry jako hlavní zónu ve 4ch stereu (jeden pár je možný regulovat v rozsahu obecně -/+ 12dB ale nikdy ho nevypneš) + ten třetí pár jde udělat na zonu 2 a ta jde samostatně spínat a zvolit na ní jinou hlasitost než na hlavním systému. Jako bonus jsou síťové funkce, kdy je tam možnost hrát net rádio bez puštěného PC.

2. Koupíš tři levné zesíky jako třeba tohle: [ Link ] a tím pádem u každého repro si zvolíš libovolnou hlasitost a můžeš je i libovolně zapínat. Dávali jsme je do škol a je to blbuvzdorný a zvukově slušný zesík.

No a repro zapomeň na ty pidi nesmysly, to bez wooferu prostě hrát nebude. Šel bych cestou kvalitních dvoupásmovek ;)
o 06.05.2016, 20:31 | Draxx
Tuner: Diky !
o 07.05.2016, 09:10 | Kapka (M)
máme taky v objektu kadeřnictví..a hraje jim tam celý den jako podkres obyčejná věžička za pár drobných...stejně tam nic nahlas nebude hrát-nikdo tam nebude poslouchat SQ kvalitu :-) protože by se ženský mezi sebou neslyšeli a nemohly by probírat nejnovější drby z okolí..a to je vlastně jediný účel návštěvy kadeřnice :-)
o 07.05.2016, 13:38 | noclue
Draxx: ja som ho kupil za 160 novy, a jazdene isli tesne nad 100E.ako pozerám, tak sudruhovia z ndr zdvihli MOC na 260e, to je uz celkom dost.
Teraz je nieco na ebayi... ale za 200-300e kupis hocaky av receiver, plusom projectu je , ze su to male krabicky a netrena tomu extra regal.
o 07.05.2016, 14:55 | Draxx
Po vymene mailu s Tunerem padlo rozhodnuti na av receiver. Timto mu chci podekovat za par dobre mirenych rad. A tohlecto kadernictvi je trosku vetsi - jsou to tri mistnosti kde se budou zakaznici pohybovat = )
Vsem kdo se snazili poradit dekuji.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3235 sekund.