Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: notebook do 13tis

o Navštíveno 2711x o
o 08.05.2016, 12:51 | Woko_O
Ahoj.

Mám stolní počítač kterej sem si stavěl asi před 10ti rokama a bohužel se mu nějak nechce probouzet z režimu spánku a občas si provede nějakou blbost..možná kdybych tam něco vyměnil, tak jede dál. Pro mě je to dostačující sestava.. Nicméně jsem se rozhodl že bych ho vyměnil za nějaký notebook, vzhledem k tomu že sem tam cestuju, vzhledem k praktičnosti atd. Vůbec se v těch krámech nevyznám, píšou všude stejný názvy čehosi v tý IT elfštině a mě nebaví se někde dočítat co je co a proč je to a to lepší. Počítač využívam převážně na internet, sem tam na nějakou práci, videa, filmy a seriály. Filmy si teda pouštím na televizi která je připojená přes HDMI kabel a je Full HD. Moje požadavky jsou jen aby to fungovalo a nebylo to zasekaný. Cenově bych se chtěl vejít do 13tis max, takže klidně i levnější, protože možná budu muset pořídit externí HDD, ale spíš ne, to uvidim. Líbí se mi ty od HP vcelku. Rozměrově se mi líbí ty menší někde kolem těch 14ti palců. Jelikož to občas budu tahat sebou a doma to můžu mít připojený na monitor stejně jako ten stolní..

Doporučítě něco normálního? Díky

o 09.05.2016, 05:30 | jok3r
kam si koukal? ja ted tak namatkou zkusil dat na alze do filtru 13tis, HDMI, FullHD, do 14" a nabídlo mi to jen 4 ACERy
o 09.05.2016, 05:38 | Ghofig
Pise, ze FullHD je telka
o 09.05.2016, 07:34 | jok3r
ajoo ma chyba,,, tak ale grafarna by to taky mela umet ne? kdyz uz..
o 09.05.2016, 08:16 | Darker | Upraveno: 2016-05-09 08:17:29
Kupujem lidem tyhle stroje, za ty penize je to docela rozumny [ Link ]

Ted je venku treti generace, ktera ma SSDcko a k tomu volnej 2,5 slot, takze uplne super :-)
o 09.05.2016, 21:40 | Woko_O
jok3r: tak vzhledem k tomu ze ted mam nejakou 8800GT nebo co to je, která nemá ani HDMI vzadu a full HD filmy dava na pohodu, tak si myslim že tyhle dnešní stroje to v klidu daj taky.. :)

Darker: zajimavy.. presne tenhle styl se mi líbí. Musim se někde podivat na živo.. škoda že je mírně dražší, než bych chtěl..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3563 sekund.