Navštíveno 3977x

17.05.2016, 06:56 |
DaveX Ahojte, jelikož se to pořád, mění, aktualizuje, potřebuji poradit.
Za 2 roky se chystám stavět a v současnosti jsem schopen našetřit kolem 20 000 - 25 000 měsíčně. Rád bych tyto peníze ukládal někam, kde je budu mít k dispozici a něco málo by se mi našetřilo. Mám ještě stavebko, na kterém mám 1,5%, ale bez úroku tam nic na dobu 5 let nevyberu. Na to bych chtěl sahat, kdyby bylo nejhůře.
Proto se ptám, je nějaký spořící účet, kde alespoň něco málo ročně vydělám? Spíš mi jde o to, aby tam bylo vše zdarma, žádné poplatky, žádné úroky za předčasný výběr apod.
Zatím mě zaujalo ING konto, ale i tak to není nic moc.
Díky za tipy.

17.05.2016, 07:05 |
Bart 007 | Upraveno: 2016-05-17 07:09:37
Airbank, ale taky zase snížili sazby -
běžnej do 100tkč a spořící do 250tkč je 1%
když zaplatíš 5x měs. kartou.
[ Link ]
spořící je blbost, za to nikde ni nedostaneš a být jen na nula nula nic je škoda. Termínované vklady jsou taky nic moc, tedy co jsem koukal u mBank, nevím jak kde jinde. Holt je to vykoupeno nízkými úroky u hypoték.
Zkus se kouknout na J&T banku, ale tam jsou nějaké výnosy zajímavější až od určité výše, respektive je třeba tam rovnou vložit, založit termínovaný vklad za x stovek tisíc...
Neplatíš nic a něco kolem 0,8-0,9% ročně máš u mBank, AirBank (snižili teď na 0,9), něco reklamuje Sberbank, ale počítej, že to stejně ještě půjde dolů
Zkus mrknout na bankovnípoplatky.com tam mívají aktuální porovnání účtů, přehledy...
jj, asi J&T, ale tam fakt musíš dát snad 300 a víc.

17.05.2016, 15:24 |
Bucci equa aktuálně spořáky 1,25% ale vývoj je hodně špatnej... tzn. půjde to dolu ročně vyděláš max. pár stovek...