Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada berlingo Hdi

o Navštíveno 3259x o
o 19.05.2016, 15:12 | madmaik
Poprosim nekoho znaleho tohoto motoru o radu.chci koupit berlingo 08(stary model,facelift) s motorem hdi 55 kw najeto 86000km (podle vseho realnych) jediny co se mi nezda na motoru je pri kazdym startu zvuk,vrznuti skripnuti jak kdyby byl spatnej klinovej remen,akorat tohle jde z leve strany motoru,cca nekde od baterky. Nevite nekdo co to muze byt a jestly je to velky problem? Diky za postrehy

o 19.05.2016, 15:37 | Hanes
Pod baterkou se silentblok prevodovky. Je chycen dvemi matkami m8 k drzaku ktery je prisroubovan do karoserie. Mohlo se tam neco povolit a pri zachveni to vrzne. Pak rad vrze dvohmotny setrvacnik, ale 1.6 55kw berla ho nema. Otec ma to same jen posledni stary 2010. Po koupi nech pretesnit vystriky a viko motoru. I kdyz se ti nezda ze by to neco delalo, prez spatne medene podlozky pod tryskami jde dehet kolem tela vstriku a prez tesneni vika hlavy az do oleje, zacpe se saci koš a motor diky tomu prestane mazat a zadre se. Tato sebedestrukce probehla na nasem pri 100tis. My ho koupili prave s touto zavadou a pri oprave motoru jsme
prisli na tento nedostatek.
o 19.05.2016, 15:53 | madmaik
Diky za tip. Jinak ten zvuk jde prave primo od motoru cca na urovni baterky. Mel jsem tip ze by to mohla byt ,,ucpana tryska,, ? Je mozny?
o 19.05.2016, 18:11 | Hanes
Dela to jen pri startovani? Jeste me napadl starter, jak se dotaci. Je v nem planetova prevodovka a pokud je sucha umi to taky pistet. Jinak 1.6 ma obvykle vytluceny silentbloky na kterych drzi vzduchovy filtr, kryt na motoru. At se o ty plasty nekdo pri startovani opre zda to nezmeni zvuk. Vic takto naslepo neporadim.
o 19.05.2016, 18:54 | madmaik
To je mi jasny ze se takhle naslepo blbe radi,zkousel sem spis jestly to neni nejakej klasickej problem. Starter to taky neni. Jj dela to jen pri startu a jde to primo zezhora od motoru. Bohuzel mechanika mam 80km daleko a neni schopnej dojet.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3149 sekund.