Navštíveno 4081x

Ahoj , potreboval bych radu... , mame ted rocni holcicku a chtely by jsme letos do chorvatska na 3 max.4noci..... Osobne jsem byl xkrat v Novi Vinodolsky.... Takze bych chtel jet ta nebo na krk....
Otazka zni sezenu na miste ubytovani na3noci ? A proto se ptam kdy jet cerven konec ? Hlavne jestli od nedele nebo na jaky dny , me je to jedno na ktery dny si vezmu volno jestli na vikend nebo vsedni dny....
Dalnicky nejede nekdo v cervnu nebo cervenci a mel vy dalnicky na 4dny ? Diky
Urcite sezenes, je to na domluve a kdyz pojedes mimo hlavni sezonu, tak o to vic v pohode.
My byli na Krku přelom cervenec,srpen, spouta lidí nabízela ubytko.. Nejvíce sem to právě viděl na Krku jinak ani ne.. Mimo sezonu bych asi neřešil zda jet o víkendu či ve všední dny,ale osobně bych se přikláněl vyrazit v týdnu.
Dálniční neřeš,koupíš za cca 400,- na tejden slovinskou..

24.05.2016, 14:16 |
Stiby Ubytko se sežene mimo sezónu i letos v pohodě. Přes sezónu to bude horší, protože teď bude v chorvatstku víc lidí, protože do některých zemí se nikomu vzhledem k uprchlíkům nechce nebo bezpečnostní situaci nechce jet.

26.05.2016, 09:30 |
DaveX Chlapi, poraďte mi. Chystám se potřetí do Chorvatska a rád bych navštívil něco jiného, než moře. Můžete poradit, na co tam zajet kouknout? Budeme poměrně dole, takže plánuji výlet třeba do Bosny. Tam už jsem byl v Medjugoriji a na Kravických vodopádech. Chci zkusit Mostar.
Po cestě pak třeba Plitvice.
Co ještě neminout? Co je v Chorvatsku opravdu pěkné?
Za každý TIP budu rád.

26.05.2016, 12:26 |
Šroub Slunj se mi desne libil, pak vodopady Veliki Buk na Zrmanji, ale je to streka se k tomu dostat...

26.05.2016, 14:40 |
Conan Lukybond: za sebe mohu doporučit
[ Link ]

13.06.2016, 22:08 |
DaveX Jen rychlá technická, stačí do Bosny občanka, nebo musí být pas?

13.06.2016, 22:23 |
CVakk | Upraveno: 2016-06-13 22:23:45
Cestovní doklady
Z České republiky lze vycestovat pouze s platným cestovním dokladem. V případě cesty do zemí Evropské unie a dále Islandu, Norska, Lichtenštejnska, Švýcarska, Albánské republiky, Bosny a Hercegoviny, Černé Hory, Makedonské republiky a Srbské republiky lze jako cestovní doklad použít platný občanský průkaz.
odkaz:
[ Link ]

14.06.2016, 07:34 |
AR jo nám stačil a čuměli i na zelenou kartu. Jinak přechod do Bosny byl jak za sociku u nás, fronta pár km a brali auto po autu. Z5 už to bylo na pohodou na nějakým zapadlým přechodu
do Bosny staci OP, ale zelena karta je snad i dulezitejsi.

15.06.2016, 12:53 |
DaveX .mycTD: Jasně, to beru jako samozřejmost. Ono ji mám stejně v autě, protože ji potřebuješ i tady :)
Jinak byli jste někdo v Dubrovníku? Kde je nejlepší zaparkovat? Co si nenechat ujít? Díky!
taky se přidám s dotazem...
řeším jestli jet s cestovkou nebo bez, já sám + 2 děti (7let), cestovky mají celkem nepříjemnou platbu za 1. a 2. osobu a pak + děti :(
chci jet autem, mít kde zaparkovat a neběhat přes půl města k moři, nejlépe mít i jídlo zajištěné :)
www.airbnb.com
My byli teď pod Trogirem, apartmán jsme měli třicet metrů od moře.