Víte někdo přesně kde to je? Jediný vodítko je výhled na Šakalí léta,resp.hotel International(což je dost málo-alespoň pro mne)a pak to svodidlo..čili tam musí být dle všeho nějaká "normální"komunikace...
Davados: Baba to není,to už jsem zkoušel... :-( Jsem Pražák jako poleno,ale s tímhle si nevím rady...resp. nikdy jsem v těchhle končinách necoural..ale vyhlídky mám rád a občas si tam chodím vyčistit hlavu a kochat se jako p.doktor Skružný.. :-D takže by mě to velmi zajímalo..asi se tam pojedu naslepo podívat a uvidím,jestli něco uvidím.. :-)
Píšu,že z Baby je pohled podobnej,ALE nemůžeš tam autem a PROTO to bude ul. Nad Paťankou a Shr3ek nám to potvrdil.Dnes večer Ti to projedu a vyfotím pokud to najdu ;)
Shr3k,Davados...kucí,vy jste borcíííí :-) ..Kdepak,já to říkám pořád - na AHC člověk zjistí všechno!Tam se musím mrknout(včera jsem to nechtěl riskovat,když jsem koukal na meteo) :-D Díky díky díky!
.mycTD: nene..to fakt ne :-D ale posedět na svodidle,případně zkusit pár fotek ze stativu apod...by nemuselo bejt úplně marný..skoro začínám přemýšlet,že by nebylo úplně marný udělat nějakej podrobnější seznam(auto/pěšky/přístup)fajn neofiko vyhlídek...