Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výstava Titanic, byli jste někdo?

o Navštíveno 2855x o
o 23.05.2016, 21:32 | xSam
Má to smysl, respektive stojí to za to?
Je to to stejné co bylo před deseti lety v Lucerně? To mě totiž dost zklamalo, informací málo, nic nového jsem se nedozvěděl a pár uslintanejch lahviček mě moc nezaujalo.

Díky moc

xSm

o 24.05.2016, 07:52 | Petura
kamarádovo máti byla s kámoškama a říkala, že prý nic moc... jedna kajuta, spousta fotek a pár kusů nádobí
o 25.05.2016, 14:12 | johanik
Já už bych taky podruhý nešel, za mně ne...
o 25.05.2016, 15:03 | DaveX
Brácha na to byl taky a říkal, že čekal více.
o 26.05.2016, 07:10 | axetom
Byl, a nějakej zázrak tedy nečekej.
o 26.05.2016, 12:24 | Conan
Pokud si o Titaniku nikdy nic neviděl a neslyšel, tak by ta výstava byla celkem zajímavá, ale jinak to nemá opravdu cenu.
o 26.05.2016, 13:34 | HIGHTOWER
zajdi raději na Neviditelnou výstavu, ta je peckovní, bomba, na lepší jsem nebyl! Za ty prachy to stojí ;-)

[ Link ]

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3367 sekund.