Navštíveno 3339x

ahoj, mám možnost koupit MB 270 CDI s automatem, rok 2000. jak jsou na tom tyhle motory a převodovky s poruchovosti? slyšel jsem, že jsou celkem nesmrtelné, co je na tom pravdy? najeto má něco přes 230000 a nerad bych koupil něco, do čeho bych jen sypal.
díky, Petr
Nejedna se o extra poruchovou kombinaci, ale 16 let uz je hodne spolehlivost je jen o nahode.
Jj, je mi jasné, že to není nové auto a bude potřebovat jistou péči, ale šlo mi spíš o to, jestli se to nějak zásadně sype, nebo je to v nějakém řekneme normálu vzhledem k věku. je to dovoz z Německa, komplet servisní historie, udržované, tak snad neslapnu do "ho.na".
díky za Info.
Predpokladam, ze je to Ecko, za me jsou to dobre auta, teda pokud clovek nekoupi nejakou mrchu vylitanou.
měl jsem 2001, rok a bez problémů, jede pěkně, průměrná kombi jsem měl 5.8, ESP funguje neskutečně, na letních na snehu se to prostě neutrhlo a jelo jako na suchu...
Pokud je za dobré peníze a servisované, nebál bych se toho... Tento 5-ti vál bude sloužit v klidu dalších 200-300 ti. km, stačí jen servisovat :-)
Mam ho ;-) ma 350 na tachaku odhadem daleko vice..... Motir super , automat ok.... Nejvetsi problem koroze to poradbe prohlidni za rezervou dost hnijou spodek atd.... , ale jinak si nemuzu stezovat, olej v automatu jsem nechaval delat letos v mercedesu a 5500,-
Jj, je to Ecko a na svůj věk ve skvělé kondici. kupodivu ani není ani shnily, jako bezne bývají, je na něm jeden malý puchýřek ani ne půl centimetru velký, tod vše. Původní majitel v Německu nechal vystrikat komplet dutiny, podběhy a celý spodek. Běžné kosmetické drobnosti způsobené provozem neresim. Díky pánové, jdu do něj.
HIGHTOWER: Stejny poznatek o ESP mam z eSka, prekvapil me snih a i na letnakach to jezdilo bez problemu :-)
Petr735: Ma airmatic? Tomu bych se asi vyhnul, nebo po koupi sehnal vsechny tlumice repasovane a stare funkcni jeste za balik prodal.
Nevim jak ted, ale par let zpet jsem prodaval funkcni pouzite tlumice za 8 000,- Kc/kus. Repas od polaka byl za 12 000,- Kc, takze nebylo co resit.
Kamil07: nemá, je na pevném podvozku.
Tak to je o starost mene.
tak to tu trošku ozivim. auto je už nějaký čas doma, jsem maximálně spokojený, všechno šlape, jede paradne atd. ale abych se při mém štěstí jen neradoval :-/ ještě v Německu bylo vyměněné čelní sklo asi před půl rokem a jak jsem říkal, mám kliku, chytil jsem kámen okno je v řiti. je nějaká šance to opravit, nebo výměna? není prasklé, ale vylouple, jakoby rybí oko. případně co to může stát? východní Čechy. díky
Petr
Opravy se dělají, na tom se asi nic nezkazí, záleží kde to je. Asi bych dal opravit, vyjde to levněji a čas, nebo spíše počasí ukáže, zda to horkem nebo spíše chladem pak třeba nepraskne...
jezdím s podobně odkleplým sklem snáď 5 roků,je to na škocně,a drží v pohodě,stěrač to nekundí,na stk v pohodě.
a vyměnit sklo se dá dycky :o)
díky, poptam tedy někde opravu a uvidíme. doporučí někdo někoho osvědčeného ve východních Čechách? HK, PCE a okolí? Případně jeste Kolín, kutna hora. Díky
Petr