Navštíveno 3602x

Zdravím, je tu někdo, kdo se trochu vyzná v autoveteránech? potřebuji poradit ohledně ceny, co si za to říct, pripadne pokud by měl někdo zájem, je k mání :)
Jedná se o mercedes Benz, respektive v té době Daimler benz, je to rok 1937, kompletní, krásný predrenovacni stav. koroze jen povrchová, pouze vzadu pod nárazníkem je prohnilý skrz. k autu jsou i nějaké doklady.
takže, pomůže někdo? :)

na fotkách nejsou zadní sedačky, ty samozřejmě k autu jsou, jen je nemám nafocene. více fotek na vyžádání.
Díky, Petr.
za pět litrů to odvezu :-)
Kde lidi berou takový věci? To není možný.
koník: za pět litrů se na něj můžeš prijet podívat ;) :-P v rámci AHC ti dám i slevu :)
jen sranda :) není můj, kdyby ano, už je ve fázi renovace. Ale prohlídka samozřejmě není problém.
hele cena je strašně problematická, měl bys zjistit původ a dokumentaci, může to mít zajímavou historii a pak je cena uplně někde jinde. Tohle bys měl řešit s nějakám veterán klubem co jsou chopni to kvalifikovaně posoudit, ale asi bude ještě nutná detektivní práce

27.05.2016, 11:16 |
xSam | Upraveno: 2016-05-27 11:17:41
Je to Mercedes-Benz 170 Va? Asi jo, Viď?
Zrenovované auto by se mohlo pohybovat kolem milionu.
Pokud je tohle opravdu komplet a jsou k tomu doklady a dohledatelná historie, mohl by se povést to prodat kolem 100K+
Ale chtělo by to samozřejmě vědět více informací.
Například
[ Link ]

27.05.2016, 17:06 |
MartinR | Upraveno: 2016-05-27 17:07:04
omyl

27.05.2016, 17:48 |
sts Docela rozšířený typ, nedávno ho táta prodával...

Ahoj mas aspoň nějakou představu?
Klidně mi písni na mail xenony@seznam.cz, nebo tel v profilu diky
xenonman : jak jsem psal, není to moje. hodim to klidně veřejně, majitel má představu cca 150000 - 170000, nicméně si myslím, ze se o ceně dá jednat, pokud nabídka nebude 50, proste normálně, s rozumem. večer ještě nahodim nějaké fotky a další podrobnosti, teď jsem na mobilu. Že je rozšířený vím, proto jsem se ptal, za kolik je reálné to prodat.
A nějaký kontakt je, popr kde je to k viděni?
majitel žije v Německu, takže prodej resim já. k vidění je to kousek od Pardubic.
Petr735i a kontakt na tebe?
xenonman: nějaký čas jsem tu nebyl. zítra ti zavolam během dopoledne