Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada Octavia1 CZ nejdou otevřít dveře

o Navštíveno 3348x o
o 28.05.2016, 20:19 | Bigboss | Upraveno: 2016-05-28 20:20:03
Ahoj,chtěl bych se poradit ohledně mé dnešní závady.

Mám jedničku koktu(2003) ,origo centrál a pravé zadní dveře mi z ničeho nic nejdou otevřít ani vně ani zevnitř,mám dojem jestli se nezbláznil actuátor, protože mi příjde že jsou jako jediné v režimu save? Prostě i když vezmu za vnitřní kliku tak kolík po puštění zajede zpět,problém je že se nemám jak dostat pod tapec abych se kouknul co a jak.

Má někdo tip jak ty dveře otevřít?

Dík Michal

o 28.05.2016, 20:42 | IT-master
o 28.05.2016, 21:28 | Tomášek
Hele zkus odemykat a hejbat s kabelazi v pruchodce u pantu, rado se to tam lame
o 28.05.2016, 21:42 | Bigboss
Díky jdu pročíst téma a zkusit :-)
o 30.05.2016, 07:57 | MaSuZaPi_Honza
nebo zkus ještě odemykat a zamykat a pestí bouchat na místě zámku, někdy se povede,že se probere a otevře.
o 30.05.2016, 08:14 | lambados
ahoj, na netu je hodne zminek ohledne teto chybicky u vw. i mne to delalo. ja nakonec zkusil odemykat a odemykat a odemykat a zaroven jsem odeviral zevnitr klikou. a pak se podarilo. ps. mam takovy tuseni, ze kdyz nekolikrat zamknes za sebou, tak ti jinak budou i blikat vystrazny pri signalizaci uzamceni. mozna se pletu a mel nejakou anomalii. ja s tim jezdil mesic a pak z niceho nic zacaly fungovat (pomohl jsem jim zevnitr) ale nebylo to napoprve. zkousel jsem to behem mesice 3x asi. uz rok oteviraji a zaviraji v pohode.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3128 sekund.