Navštíveno 3313x

Z niceho nic se mi zblaznil mac. Ukazuje se mi ze je ctvrtek, 2:39, nejde se mi pripojit do appstoru, tzn nemuzu ani aktualizovat soft, kterej se mi ukazuje ze je k dispozici a kdyz otevru jakoukoli stranku, pise to hlasku ze Safari nemuze overit identitu serveru.. nemate nekdo nejakou podobnou zkusenost?

05.06.2016, 21:39 |
Kamil co obnova z timemachine?
to nevim co je moc, ale ja v pc nic nemam, mam to jen na net.. zkusil sem tu zachranu disku v utility a nejakej restart pres ty hmaty a nic nepomohlo..
to ze ti nejdou webovky je zpusobeny rozdilnym datumem! Nastav si spravnej datum a cas a melo by ti to jet zas normalne ;-)
jako Tomcat - nastavit datum a čas a bude to v pořádku, OS X je na tohle citlivej :-)
Sám jsem si s datem/časem naběhl na vidle, když jsem kamarádce měnil umřelý disk za SSD u 2010ky Macbooku (bílý hliníkáč) - odpojil jsem si baterku a pak se dvě hodiny divil, proč proboha nemůžu nainstalovat z čerstvě udělaný usb flashky OS X - furt hlásil poškozenou instalaci :-) po nastavení data a času vše OK :-)
Sem ted v praci, kouknu doma ale mam pocit, ze mam cas danej automaticky a ze to neslo odkliknout pro manualni nastaveni, napisu odpo jak dojedu
Zmenit to nejde, je to cely naky doblbly.. Dneska po otevreni macu - nastavovani noveho macu :/

Zmenit to nejde, je to cely naky doblbly.. Dneska po otevreni macu - nastavovani noveho macu :/

Vpravo nahore mas ikonu Time machine... pokud jsi delal zalohy, staci udelat obnovu
ja si zalohuju mac zhruba kazdej mesic do cloudu

07.06.2016, 17:17 |
kuja Dole vlevo mas napasno: "Kliknutim na zamek povolite zmeny" tak kliknout, zadat jmeno heslo a zmenit.
Kouknout, jak je na tom baterka. Tohle dela, kdyz se vybije uplne do mrtva.
Kuja - dekuju, vyreseno :)