Jak Kazmu nemusím, toto byl přinejmenším skvělý nápad a boží zpracování... ať už to byl ´fejk´ nebo ne! Dobře se mi na to koukalo a za to mu patří můj obdiv, i když jak jsem už psal - nejsem jeho fanoušek!
někde se tohle probíralo..že to bylo za přispění Škoda..protože Škoda auto je jeden ze sponzorů Stream....třeba v té Mladé Boleslavi nakládají dvě auta do kamionu...ale po cestě je jenom jedna škodovka..a v Rusku jsou zase dvě atd..
souhlasim s Kapkou... už vidim, jak se nechaj převézt v kufru auta z parkoviště do kamionu a z kamionu na stadion a ten řidič si ničeho nevšimne... 2 lidi s kamerou a komentující z kufru auta a při tom si svítí baterkou...
Ja furt taky vaham, zda-li tomu verim ci ne :) Ale dneska je mozny vsechno... nejvic co me udivilo, ze by se ridic popelarskeho vozu nechal jmenovat a natocit...
Bucci: myslis ze ty jako ridis kamionu by sis neceho vsimnul? :) pochybuju. Mozna ze byj si zkontroloval prvnich par cest ale potom, kdyz to delas X let tezko...
Spis me zarazi kamery na stadionech. Tam urcite jsou a jsou aktivni porad ne? Tam by si jich urcite mela ostraha vsimnout.
Asi takhle: 1) Proč by popelářské auto ve škodovce jelo mezi zaparkovaná auta na odstavném parkovišti - tam odpad nevybírají! To je jasná věc, že toto bylo domluveno...
2) V tom kamionu by museli stát několikrát po cestě - šofér to přeci nejede tahem. Takže by se museli balit a schovat při každém vypnutí motoru, ne jen na Ruských hranicích, protože nikdy nevíš, zda šofér nedojde dovnitř.
3) Taky pochybuji, že se tam vezou auta z ČR :o) vždyť i v RUSKU musejí mít zastoupení. Navíc, kdyby se po cestě kamion nedejbože vymlel, nestihli by to do začátku s těmi auty tam znovu dojet...
4) Na stadionu jak se schovávali před uklízečkou a lezli pod tribunama, taky nemuseli svítit tou lampou co měl v ruce - by se jen prozradili.
Ale jak jsem už psal - je fuk, jak to bylo - vymyšlené a zpracované to je luxusně! :o)
Mě zase ale spíš zarazila tak pseudo-kontrola na hranicích v Rusku... Nemám s tím sice zkušenosti, ale při uvědomí všech těch uprchlických pokusů si myslím, že když se jede minimálně ze šenghenu, tak musí kontrolovat ty kamiony a auta, když nejsou zapečetěné... obzvlášť, když jim tam u toho štěká pes :-) tak nevím no...
Jop v jednom zavodu v Rusku vyrabi SuperBy. Jen nevim jestli ale kombiky. Tusim ze od 2013 je tam vyrabi. Takze to je taky dobra teorie. Jenze u techto vystavnich aut, jsou mnohem prisnejsi kontroly a to je duvod takto nesmyslnych vyhazovani penez za dopravu dvou vozu. Tyto kontroly se tyjako hlavne interieru a exterieru. Perfektniho slicovani a mnohem lepsiho laku. Kdyz tyhle dve auta postavite vedle sebe, tak uz na pouhem laku se da poznat rozdil. Nase firma posilala extra specialni dodavku do zastavby pro koncern do USA do Californice do predvadecich vozu. Posilalo se to letecky. A to se jedna o "blbe" palivove nadrze, ktere nejsou temer videt, jen tankovaci vicko... Takze takovehle zhovadilosti se delaji uplne v pohode. Cili to ze se nepouzije SuperB z Ruska, je hodne logicke pro Skodovku, nelogicke pro ostatni kdo v automotive nedelaji. Cili tenhle argument je prave uplne zcestny.
Takovouhle dalku nejezdi jeden sofer ale jezdi dva a stridaji se. Cili auto jede temer nonstop. Je to sestrihane. Nevis jestli se schovavali ci ne. Navic opravdu jako sofer bych neotviral naklad. Vetsinou to byva stejne zaplombovane.
To co mi nehralo jsou ty uklizecky a nebo ten prechod v Rusku. Tam bych se asi posral... Ikdyz ono kdyz je vsechno domluvene, jsou papiry do predu a treba se i standartne zavazi dily do Ruska z CR ze skodovky tak bych se ani nedivil.
No říkal to někdy v jednom z prvních dílů. Ale tak co by ne. Před každým videem se spustí reklama a kdyby stála 8kč a šlo by 4 do Streamu a 4 do tvurce videa... Jinak tohle je extrém. Ostatní maji většinou kolem 200 000
Řidiči i kdyby byli dva, tak musí dodržovat povinnou přestávku 11h nebo zkrácenou 9h. A parkoviště v MB není hlídané? ať mi nikdo netvrdí že, tam není člověk který čumí do kamer. Jinak jsem se pobavil, ale nevěřím ničemu.
Fejk je jasnej, ale nechce to hledat zakopanyho psa, na pobaveni super, a zpracovani ma pubertalni Kazma super, jako vzdy, jeho team lidi je pecka. 4 Kc za klik je blbost, jak uz nekdo psal, je to v radu haleru, a jeste jen kdyz si nekdo reklamu rozklikne myslim, stejne tak mi to funguje na youtube, muze si tak vydelavat kazdej.
Par lidem asi Kazma lezi v zaludku... Youtube video:
Jinak mlcenlivost celeho teamu a vyjadreni Skodovky ze nemuzou rict ani popel...pak par prispevku zamestnancu SkodaAuto na FaceBooku, a je to proflakle.
Kazdemu je jasne, ze je to fake, ale jde o to jak to ma natocene a ja jsem se u toho pobavil. Sledovanost leti vzhuru, lidi to resi, takze svuj ucel to splnilo.