Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tyrolsko - tipy - rodinná dovolená

o Navštíveno 2780x o
o 09.06.2016, 08:45 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-06-09 08:47:12
Ahoj,
poprosím zkušenější o tipy kam se podívat v Tyrolsku. Web +/- jsem projížděl (tyrolsko.cz apod.).

Máme prcka, který se nám narodil na konci dubna a nakonec jsme se rozhodli, že bychom někam vyjeli na menší dovolenou. Vždy jsem se chtěl podívat v létě do Rakouska. Znám ho jenom v zimě ze sjezdovek...

Tak mě napadlo, že by to nemusela být špatná destinace s miminem na procházky s kočárkem.

Co jsem včera v noci sondoval před spaním na booking, tak mě zaujal tento pension [ Link ]

Mapa:
[ Link ]

Poprosím o tipy na zajímavá místa, kam se dostaneme s kočárkem a s manželkou po císaři :).

Termín bude cca 3.-9.7.2016

Předpokládám, že se v tuhle dobu někde venku koupat je asi nemožné (nepreferuju ledovou vodu :)). Ale možná se pletu... Rád bych nějaké pěkné jezero ke koupání využil, ale s teplou vodou :).

o 09.06.2016, 09:40 | Harryp
Jezero nevím, ale popojeď do Langenfeldu [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1763 sekund.