Navštíveno 3291x

12.06.2016, 14:34 |
Downland | Upraveno: 2016-06-12 14:35:38
Panove kdo z vas ted resil levnej tarif staci mi malo 50 minut 50 sms a hlavne aspon 1GB internetu. Ne od O2 tam jsem je opet poslal k sipku :/ Muze to byt virtual ale jen pokud umi LTE.
SPECHA TO DIKY
dik na ty jsem zapomel jdu k nim.
Jojo taky doporucuju, mam u nich 3 pausaly a vse naprosto ok.. ceny skvele..
do psi diry :/ tak jsem prijel od o2 udelali mi vypovedni lhutu takze prej cislo muzu prevect az l 25.7 si delaji prdel ne ? :/ Tak si holt zalozim u plus4you nove ale stve me to vsude mam overovani pres mobil :/
tak měsíc a něco vydržíš na novém čísle a staré hoď do nějakého staršího tel., no a pak si to převedeš...
Nevyplati se nejaka predplacenka ?
Výpovědní lhůta je vždycky 6 týdnů, to už vydržíš. Taky jsem aktuálně ve výpovědi, O2 mi nenabídlo nic, tak jdu k T-mobile za ten 50% kupón, který jde sehnat na bazoši.
Ten 50% kupon mam tady z fora a jsem spokojeny :-)
No já jsem ho bohužel tehdy minul, dneska jde sehnat leda za 2000 Kč. Ale i tak se bohatě vyplatí... žádnej operátor nedá flat tarif s 1.5 GB za 375, teda max. nějaká šedivka nebo když je to na větší firmu, tam jsou ceny samozřejmě jinde. Ale jako soukromá osoba jsem se poptal operátorů a všichni si se mnou vytřeli :-D Takže 50% kupón se mi vyplatí nejvíc.
No od o2 jdu pryc urcite to uz nezrusim se mi ty svine modry tak znechutily :/ Ale pockam a to cislo si prevedu protoze jsem zjistil ze po cca 12 letech to cislo mam napojeny na veskery ucty maily atd. a vse to menit tak by me mrdlo u vetsiny uctu uz ani neznam kontrolni otazky :D