Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Sygic Downloader - nejde?

o Navštíveno 2849x o
o 15.06.2016, 09:42 | Thullo
Zdravím přátelé, pořídil jsem dalšího androida a opět jsem nainstaloval Sygic, stejně jako na X zařízení předtím, ale nemůžu otevřít Sygic Downloader na stažení potřebné mapy. Resp. Otevřít jde, ale už 3 dny mi hlási, že je tam error a ať to zkusím později...

Nejde to na žádném ze zařízení, ani tam, kde už to je i několik let.

Jede to vám prosím???

Neb jinak to vipadá, že mám s tímto Sygicem poprdeli :o(

Díky za info - THULLO

foto k příspěvku  od Thullo

o 15.06.2016, 09:50 | Lucni.konik | Upraveno: 2016-06-15 09:50:48
Taky mi to nešlo a to je tak cca dva měsíce dozadu. Prostě jsem to odinstaloval a nainstaloval z "playe" novou verzi, kde mi to začlo chodit. Aj sem si zaplatil nějaké věci navíc......chodí a jsem spokojenej.

P.S. - ty vidle jsou hrozný!!!!!!!
o 15.06.2016, 09:57 | Thullo
2 Lucni.konik:
Ty vidle symbolizují velice nepříjemnou situaci :o)
o 15.06.2016, 10:00 | Lucni.konik
No, takovou situaci jsem očekával, když jsem začal chodit s nynější manželkou a poprvé jsem viděl jejího otce........naštěstí k tomu nikdy nedošlo.
o 15.06.2016, 10:03 | DaveF
vetřu se s dotazem - když mám Voucher edici a teď nový telefon , musím to koupit znovu ? :-)
o 15.06.2016, 10:09 | Thullo
2 Lucni.konik:
A přesně takhle dopadne můj budoucí zeťák, jestli tedy budu mít dceru a nějak by si jí našel v klášterní škole... :o)
o 15.06.2016, 10:10 | luda551
Vse stahuju primo v aplikaci a neni problem ani u krekle verze:-)
o 15.06.2016, 10:12 | Lucni.konik
myslím si, že pokud máš registraci na stejné jméno, tak by to mělo jít stáhnout už zadarmo ne? Tedy mám to tak alespoň já s novým telefonem.
o 15.06.2016, 10:16 | Thullo
2 luda551:
No já měl taky právě něco takového a doposud v pohodě - ale nyní prostě ani prd. Možná máš novější verzi - mohl bys mi jí prosím poslat do mailu třeba? LJANATA@VOLNY.CZ Volal jsem na číslo, co máš v profilu, ale neexistuje :o(

Díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1919 sekund.