Navštíveno 4602x

26.06.2016, 16:58 |
motyc Ahojte, přemýšlíme s přítelkyní, že by jsme příští týden otočili na pár dní Chorvatsko jen někam nahoru na Istrii. Nemá někdo nějaký tip kam? Spíš něco klidnějšího, odpočinout, něco pojist, popit a pak domu. Byly by jsme jen my dva .
A ještě mám obavy sehnat ubytko třeba od čtvrtka do neděle...
Diky
že by Rabac ? nebo bych jel Mali Lošinj pokud bych chtěl dobrodrůžo :-)

27.06.2016, 21:49 |
Crimson | Upraveno: 2016-06-27 21:55:08
Nechce někdo ubytko v Rabcu 2 - 4osoby, Ivicovi někdo vypad
13 - 23.7. nový 4 lůžák
13 - 23.7. 4 - 6 lůžák
09 - 13.7. 2 lůžák
fotky z Rabca zde včetně apartmanu 4.fotka:
[ Link ] kdyžtak mi hodte email: crimson@seznam.cz
Tak na AHC jede jen Rabac.. :))
Už 26let, to bys měl vědět :-)

Poznáváš :-)

Kdy je to foceno,mas více foto v průběhu několika let z historie?
Tak sem nebo vedle do tématu náhod pár kousků.. díky..

30.06.2016, 20:20 |
gloom Kruci, od zítřka mám do 10.6. volno, tak zvažuju nějaký ten výlet na Rabac, ale Hanka, u které jsme před pár lety byli, má plno, Ivica, co tady čtu, taky a tak levné ubytko asi jen tak na blind neseženu. Sakra. :D

01.07.2016, 23:53 |
gloom Jj, do 10.7. Díky moc, napsal jsem, tak uvidíme. V nejhorším pojedeme do kempu pod stan.
Nekde tam neco urcite sezenes, ale bude to drazsi...

02.07.2016, 11:16 |
gloom Tak nakonec vyrážíme zítra večer neznámo kam do soboty, tak snad nebudeme spát pod širákem. Doufám, že se s nimi nějak domluvím. Chorvatsky ani rusky neumím. :-D
Urcite pak sem dej vedet ???? , chceme vyjizdet 1.8 na 3noci na blint... Tak jsem taky zveda jak dopadneme...

02.07.2016, 17:33 |
gloom Sám jsem zvědav. Díval jsem se na kemp Oliva, kde mi bylo dle rezervačního systému oznámeno, že si nešrtnu ani se stanem, pokud jsem to tedy správně pochopil. :-D A co jsem se někde dočetl, tak v Německu začínají školní prázdniny v srpnu, tak si myslím, že to bude ještě horší, ale já mám tendenci vše dramatizovat. :-D

04.07.2016, 00:47 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2016-07-04 00:47:22
Vzhledem k cenám v Olivě jsem to loni vzdal a v první agentuře vzal apartmán za skoro stejný love :-D
Letos jsem vzal zavděk ubytkem blíž k móřu... ;-)

V hotelu? Takže luxus!? :)
Jj jak jsem psal do Rabac 2016, v itálii bylo dobře, ale zastesklo se mi po pěkném moři... Tak jsem sedl do auta a postě přes booking.com ulovil Mimosu dole na pláži

12.07.2016, 12:25 |
motyc My to nakonec ztrestali na Brači v Sumartinu, trošku jsme si zajeli no, ale bylo tam krásně, málo lidí a ani to tam není drahé.
minulý týden jsem na dva dny byl v kempu AutocampDraga v Moscenicka Draga, kemp ač se zdál hlava na hlavě, tak byl klid, čisto, sociály krásný, zapůjčil jsem si tam karavan, který ač bylo vidět, že je použitý, tak byl čistý se vším vybavením (lednice, vařič, stolky, židle, slunečník, ventilátor, atd... moře čistý, pláž velikostně tak akorát, no líbilo se mi tam...

17.07.2016, 20:12 |
gloom No a my nakonec skončili v Kaprunu (Rakousko) :-D Bylo tam krásně, bohužel druhý den večer se mě chytly zimnice a horečky a když jsem po dvou dnech zjistil, že to nerozchodím, tak se jelo domů. Parádní dovolená.