Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > H:fotokurz Praha

o Navštíveno 2840x o
o 28.06.2016, 22:08 | Davados
Od koho v Praze fotokurz? Pár reklam v Praze vyběhlo,ale ke komu doporučíte?.Holka má Sony DSC HX300,tak aby nebyl problém,že nemá digitál s výměnnýma objektivama a naučili ji fotit s tímhle.Díky

o 29.06.2016, 08:37 | Bucci
zkus digineff - [ Link ] kdysi jsem byl na zrdcadlovce pro pokročilý a fakt dobrej kurz... přímo s Ondřejem Neffem
o 29.06.2016, 21:07 | Mr.Scully
Ondřej Neff je celkem parodie na fotografa... ale do těch základů by asi stačil. Nicméně z mé zkušenosti můžu říct, že člověk se tyhle věci naučí zdaleka nejlíp metodou pokus-omyl, prostě hraním si s foťákem.
o 30.06.2016, 10:07 | Ravo
Já si zase myslím, že minimálně základ by jí někdo vysvětlit měl...takový ten klasický vztah clona/čas/ISO (a případné posuny expozice +/- eV), clona/ohnisko/hloubka ostrosti, ISO vs. šum atd.
A taky aby poradil takový ty klasický fotografický špeky typu nepoužívat extrémní hodnoty (kde objektivy blbě kreslí, čipy šumí..) atd atd.

Nebo pokud je samostudijní typ, tak zkoupit vhodnou knihu typu "Mistrovství práce s DSLR"

A pak už jen zkoušet a zkoušet a zkoušet, seznámit se se svojí technikou a najít její limity a najít si svůj styl.
o 30.06.2016, 10:33 | Kapka (M)
byl jsem kdysi na 2 kurzech zdarma od canonu..to je fakt takový ten základ..a potom kniha Mistrovství práce s DSLR a potom druhé pokračovaní Práce s bleskem..potom třeba jí koupit pár odborných časopisů + nějaké stránky o focení na internetu..to by jí mělo na základy stačit
o 30.06.2016, 12:41 | Zdeny60
Mnoho je na yt.
o 30.06.2016, 13:40 | Davados
Díky za reakce,kouknem po tý knížce,ještě poprosim o odkazy na yt.
o 30.06.2016, 18:24 | Zdeny60
Otevři například tento odkaz:
Youtube video:

a na stránce se ti zobrazí vše možné. prolistuješ a najdeš. Já takjto našel live view pro D300s a propojení s HD naživo.
o 30.06.2016, 20:50 | LoboCrew
at si probehne tohle
[ Link ]
o 01.07.2016, 08:26 | Bucci
... možná jen decentní info: HX300 neni DSLR... ale EVF
o 01.07.2016, 08:27 | Bucci
... na principech to nic nemění, ale zrovna u Neffa jí tohle vysvětlí po lopatě přímo na jejim přístroji...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3237 sekund.