Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > LG G3 rada pls

o Navštíveno 2822x o
o 04.07.2016, 21:46 | spek3d
zdar koupil jsem jetou 32gb verzi zene..po 14 dnech zacalo samovolny vypinani,na netu sem se docetl ze za to muze chyba fw..a pry pomuze aktualizace..aktualizace nainstalovana aktualne android 6.vse vypadalo ok dokud jsem ho neodpojil z pocitace,opet pada a hreje,vydrzi akorat kdyz je pripojenej na nabijecce.uz si nevim rady.

o 07.07.2016, 08:04 | Bucci
mam G4, takže tam je drobet rozdíl, každopádně HR (hard reset) jsi dělal?

ona aktualizace je u LG fajn ale sem tam se někomu stane, že se telefon zblázní a začne topit a příšerně žrát baterku...
o 07.07.2016, 10:05 | hutchins
Tohle jsem řešil cca před měsícem, mám taky G3 32gb, ten samý problém, měl jsem ho ještě v záruce, přehráli soft a vyměnili baterku a foun je lepší než byl nový.
Jen pro info měl jsem žluté fleky na displeji a popraskaný kryt přes ty dírky na mikrák a ostatní a všechno vyměněno v záruce.
o 07.07.2016, 15:09 | spek3d
Reset jsem nestihnul,nebot kdyz jsem se k nemu dostal tam mi telefon opet spadnul.no je to v servisu.a modlim se at je to oukej.
o 08.07.2016, 14:53 | BMW_318iS
Bezna vada u 3ky, to stejny delala kolegovy i me. 3ka je takova nepovedena serie. 4ka uz je na tom o poznani lepe. Pokud je v zaruce hodit do servisu, bohužel me tohle zacala delat po 1,5roce co uz byla jako rocni telefon po stejnem servise. Proto jsem sahnul po 4ce a je klid.
o 08.07.2016, 14:53 | BMW_318iS
Bezna vada u 3ky, to stejny delala kolegovy i me. 3ka je takova nepovedena serie. 4ka uz je na tom o poznani lepe. Pokud je v zaruce hodit do servisu, bohužel me tohle zacala delat po 1,5roce co uz byla jako rocni telefon po stejnem servise. Proto jsem sahnul po 4ce a je klid.
o 08.07.2016, 16:09 | spek3d
Nakonec vymeneno za jinej kus do tretice.prvni vyl kradenej druhej pojebanej a ted ten treti snad vydrzi.nebo jim to uz omlatim o hlavu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1729 sekund.