08.07.2016, 21:18 |
Mila Ahoj lidi, nemáte tu někdo zkušenosti s Oplem Astra H Twintop ?
Něco se mi pokazilo na střeše a už jsem prošel asi celý net a nemůžu zaboha najít relevantní důvod závady...
Ev. není tu někdo známý z Oplu, kdo by mi pomohl s origo diagnostikou ? Zatím nám to píše, že je špatný tlak v elektro-hydraulice, ale příjde mi to divný..
Když střechu chci složit do kufru, tak jde vše v pohodě. Zamkne se a kufr lze pak normálně otevřít...
Pokud ale střechu chci nasadit, celý proces jde až do okamžiku, kdy mají zacvaknout přední zámky (které zajíždí do čela), které z nějakého důvodu nezacvaknou, tudíž se neozve akustický signál no a finálně se nezalokuje kufr, takže zástane odemčený a jde otevřít tak max 10cm a víc to nepustí... a samozřejmě jde jet jen v nouzovém režimu do 30km/h a pak to píská...
Každou zkušenost, radu nebo doporučení na šikovného mechanika co by to uměl moc uvítám (optimál střední čechy... jsem z Prahy).
Jen podotknu, že čidla i kabely by snad měly být ok, to jsme tak nějak kontrolovali a načaté opravili...
děkuju moc
Míla
Doporučím ti Romana Křapu z Brna. To je takový Opel nadšenec a servisák. Když jsem měl problém s Opelem, vždy jsem raěji zajel 150km k odborníkovi, než do rádobyznačkového servisu v HK.