Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada- střecha Astra H Twintop

o Navštíveno 3828x o
o 08.07.2016, 21:18 | Mila
Ahoj lidi, nemáte tu někdo zkušenosti s Oplem Astra H Twintop ?
Něco se mi pokazilo na střeše a už jsem prošel asi celý net a nemůžu zaboha najít relevantní důvod závady...

Ev. není tu někdo známý z Oplu, kdo by mi pomohl s origo diagnostikou ? Zatím nám to píše, že je špatný tlak v elektro-hydraulice, ale příjde mi to divný..

Když střechu chci složit do kufru, tak jde vše v pohodě. Zamkne se a kufr lze pak normálně otevřít...

Pokud ale střechu chci nasadit, celý proces jde až do okamžiku, kdy mají zacvaknout přední zámky (které zajíždí do čela), které z nějakého důvodu nezacvaknou, tudíž se neozve akustický signál no a finálně se nezalokuje kufr, takže zástane odemčený a jde otevřít tak max 10cm a víc to nepustí... a samozřejmě jde jet jen v nouzovém režimu do 30km/h a pak to píská...

Každou zkušenost, radu nebo doporučení na šikovného mechanika co by to uměl moc uvítám (optimál střední čechy... jsem z Prahy).

Jen podotknu, že čidla i kabely by snad měly být ok, to jsme tak nějak kontrolovali a načaté opravili...

děkuju moc

Míla

o 10.07.2016, 20:09 | Jirka156
Doporučím ti Romana Křapu z Brna. To je takový Opel nadšenec a servisák. Když jsem měl problém s Opelem, vždy jsem raěji zajel 150km k odborníkovi, než do rádobyznačkového servisu v HK.
o 10.07.2016, 20:10 | Jirka156
Kontakt ti můžu poslat nebo ho najdeš na Opel Astra H clubu.
o 10.07.2016, 22:09 | Mila
To by bylo super, dekuju moc ! Mejl mám Miloslav.stodola zavináč razak.cz
o 10.07.2016, 22:47 | RON
Kontaktuj kluky z [ Link ] umí celkem divy a znají střechy od A-Z
o 11.07.2016, 20:25 | Jirka156
Máš to v mailu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1699 sekund.