Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Roadtrip

o Navštíveno 3877x o
o 13.07.2016, 22:33 | 626rs
Zdravím
už poměrně delší dobu mám v hlavě určitý plán. Chtěl bych si udělat nějaký roadtrip. Prostě na týden vypnout, vzít si dovolenou, nechat rodinu doma a vyrazit na cestu. Chtěl bych jet vlastním autem. Mám Mazdu 6 kombi takže noclehy neřeším. Vezmu spacák a přespím v autě. Cíl je Dublin v Irsku (mám tam příbuzné). Náklady na cestu jsou mi tak nějak jasné. Jde o cca 1850 km tam a 1850 zpět. Takže se svým dieselem jsem na cca 8 - 10 000 za naftu. Nicméně nemá někdo zkušenosti s poplatky za trajekty, či jak to vlastně na takovém trajektu chodí? Hodily by se mi nějaké rady (třeba jsou zde kamioňáci) ... Na co si dát pozor a pod.

o 14.07.2016, 06:21 | Sau
Tak listek na trajekt si mozes poridit na strankach typu aferry.cz nebo primo pres web prepravce. Doporucuju listek poridit dopredu, na miste moze byt tebu pozadovany spoj vyprodany a kdyz treba jede enom 2x za den...

Jinak pred planovanym odplutim bud v pristavu minimalne o pul hodky driv. Projedes kolem budky, jak u mitnice nekde, kde ti zkontroluju listek a pak uz budes cekat ve fronte na nalozeni.

Na lodi samotne po zaparkovani auta uz pak po vypluti z pristavu dole k autu obvykle nesmis, tak si vem s sebu secko co chces met behem plavby u sebe. Na lodi pak byvaju typicky restaurace a obchody, na nic zajimaveho sem v nich ale ja osobne nenarazil.
o 14.07.2016, 07:34 | Komba
Co se trajektu týče,tak mohu přispět se stejným poznatkem.Jel jsem do anglie trajektem.Bylo to ve finále jednodušší než jsem čekal,u boudy jsem ukázal papír co jsem měl zaplacenou přepravu,ani sem nemusel pípnout,jen dát doklady,pak už mě navedli značky s čísly kde mam stání,dojel jsem do řady a čekal.Na loď tě navedou lidi,v autě být po dobu plavby nesmíš a krámy tam nejsou nic moc jak říká Sau :) Čas sme trávili spaním asi jako všichni tam:D
o 18.07.2016, 22:38 | Woko_O
Já jedu zítra na motorce, někam do Amsterdamu asi, podívám se do Belgie,vrátim se přes německo, možná Alpy domů.. Jedu sám, jen se spacákem, stanem a oblečením.. Kámoši mi říkaj, že sem divnej, ale mě to příjde fajn se ničím nezabývat a je možný že si někde udělám nový kámoše a podívám se kde sem ještě nebyl.. Uvidíme. Od domova budu max 900km, takže pro mě vždycky může někdo přijet.. :D
o 22.07.2016, 11:08 | Area51
Jel jsem před 3 lety Amsterdam(IJmuiden) -> Newćastle a uplná pohoda, lod velká, moře klidné, dobré jídlo přijemná postel i sprcha v kajutě ;-) Jediné co byl trochu upruz byla hlučná vzduchotechnika, holt špunty do uší... :) Stálo to pro dva lidi s autem 459,6 eur zabookováno přes www.affery.cz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3277 sekund.