Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pojistná událost - likvidace

o Navštíveno 3034x o
o 14.07.2016, 10:12 | Lukybond
Zdravím , chtěl bych poprosit o radu , minulí měsíc jsem za jemného deště o víkendu zastavil v koloně , bohužel pán co jel za mnou až o mě , čímže mi narazil do zadní části auta...

Likvidátor mi ihned na místě řekl ,že je to totální škoda s čímž jsem souhlasil....

O co jde včera mi přišel dopis ,že zůstatková cena vozidla je 15 000kč ( cena v aukci ) což jsem si řekl ,že je to málo ....
Dnes mi přišel dopis ,že mi poukázali na učet čásku k dorovnání 14 000kč... což obecná cena vozidla byla dle jejich tabulek 29 000,- Dá se nějak odvolat ? absolutně s touto cenou nesouhlasím.

Problém je v tom ,že jsem jel mercedes w124 rok 95 vím starý vozidlo a kdyby to byl sedan tak jsem za 29tisic rád , ale tohle je coupe s klimatizací komplet v elektrice , spojka nová mesíc, převodovka měněná atd.. kdybych to auto měl nenabouraný tak ho jestě tenhle týden prodám a 60... Zeptám se má s tím nekdo zkušenost ? Dá se nějak odvolat ? Dík

o 14.07.2016, 10:45 | AR
hmm někdo v aukci asi vyčuchal příležitost tak vydražil za 15
o 14.07.2016, 12:29 | Octávák
Toto jsem řešil u ČP. Někdo mi poškrábal auto klíčem a když jsem to chtěl nechat opravit v jejich doporučeným servisem, tak po shlédnutí částky za opravu to vyhodnotili jako totální škodu... Vtipné je, že na autě nebyla jediná promáčklina apod. Takže jsem se tam s nima dost pohádal, ale od začátku jsem jim řekl, že svoje auto do žádné jejich aukce nedám. K ničemu to moc nevedlo, tak jsem si nechal vyplatit škodu rozpočtem a bylo...
o 14.07.2016, 13:45 | Veider
úúúúú upřímnou soustrast, chápu...

foto k příspěvku  od Veider

o 14.07.2016, 13:52 | Only_One
ta aukce není nijak závazná. To je jejich nástroj, jak zjistit cenu auta. Není to veřejné, jen pro autorizované účastníky aukce. Poškozený pak může auto odprodat za nabízenou cenu a pojistovna doplatí cenu do těch tabulek v případě totálky. Potíž je s těma tabulkama. Možnost by byl soudní odhad ceny vozu. Pokud by skutečně měl hodnotu vyšší
o 14.07.2016, 14:41 | SilverGhost
Auto rozhodně nemusíš prodat, je pořád tvoje.
Do pojišťovny napiš odvolání a pošli tam k tomu třeba pár inzerátů s podobným autem, jako máš ty. Ty inzeráty by měly být aktuální, ne dva roky starý. Třeba to pak přehodnotí. Pokud ne, pak jedině soudní znalec a soud.
o 14.07.2016, 23:52 | Lukybond
Nastesti s timhle nemam moc zkusenosti , ted jsme sepisovali odvolani , no za 15jim ho urcite nedam... , ale proste 29 obecna cena se mi zda ulet to me proste nastvalo , 6inzeratu jsem jim posilal jiz predem s fotkami dokladu , a pry projizdeji tipcars , tam je nejlevnejsi za 99tis....
Ach jo Veider ja jsem takhle hezky nemel , ale od koupe jsme pod tim stravily par mesicu na spojce , prevodovce kardanu akdyz konecne jezdim tak tohle...
o 15.07.2016, 07:41 | Antonio
Cena za kterou se auto vydrazilo je fajn, pokud to beres tak, ze si auto chces nechat a opravit, tak je lepsi, ze cim nizsi, tim lepsi. horsi je ta cena obecna.
Kazdopadne se odvolej, napis ze nesouhlasis a doloz jim ceny aut z internetu. Jsou to hajzli a zkouseji.

Bohuzel v tomto boji budes vzdy ten slabsi,ale nesmis se jen tak vzdat.

Mě kdyz sejmul autobus, tak se superb vydrazil za 15000 a obecnou cenu stanovili na 60... Auto ktere pred havarii bylo v top stavu a s cerstve namontovanym plynem za 33 000kč.... odvolal jsem se a dolozil inz. ale stejne marny boj, cenu zvedli na 80 000, tak jsem se opet odvolal a uz me poslali do ...

udajne stanovuji cenu podle aut inzeratech, kdyz jsem se ja dival, tak v tu dobu superb ve 2.8 a normalni vybave nesel pod 80000 a to nemluvim o plynu. Kokoti do protokolu napsali ze auto ma jiz 260 000km, coz vlastne znamena ze je uz po smrti...

takze kazdopadne se hned odvolat, ze s cenou nesouhlasis, doloz par inz z netu a uvidis.

az pak pujde ctvera k prodeji, jeslti pujde, dej vedet. stale nejakou shanim Dik

foto k příspěvku  od Antonio

o 15.07.2016, 13:43 | Lukybond
Tak mi po 24hodinach přišel email a po mém večerním emailu mi zvedají plnění na celkovou obecnou cenu 60000tis Kč , takze ji zvedly o 31tis nechápu.... Stačil jeden email...
o 15.07.2016, 13:46 | Antonio
jsou to buzici, zkousi, je mraky takovych, kteri mavnou rukou a neresi
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2203 sekund.