Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: kde v D nebo AT kupovat bílou techniku?

o Navštíveno 3589x o
o 14.07.2016, 12:23 | Dr.T
Stěhujeme se a budeme vybavovat vše nově, s hrůzou zjišťuji, co vše je v CZ možné - jenom na blbé lednicí má importér nahozených 50 000 navrch, co to probůh je? Takže volba jasná - klidně si zajedu někam za hranice a koupím vše, co budu potřebovat, nebo si pohlídám ještě i slevy, ale co sledovat? Já tam nejezdím a neznám řetězce, jako je to u nás, poraďte, kde kupovat, dík.
Příklad Liebherr sbesf 7253 v De přes 70 tisíc, u nás 130 tisíc, na poblití. A dál myčka, trouba, mikrovlnka, pračka, sušička, digestoř... Toho je, raději sio víckrát zajedu pokaždé pro něco, ale takový rozdíl to je hnus... Díky za rady

o 14.07.2016, 15:55 | fredh
Expert technomarkt.de, mediamarkt.de a pak tu hodne leti amazon a ebay, ale to je jen klasika zasilkovy...
o 14.07.2016, 16:29 | Tuner#2
Ty woe co ta lednice za ty peníze umí? To sama jezdí nakupovat a nebo sama vyrábí lahváče?

Co se týče cen, nikdo tady nemá nic navrch, prostě ceny pro tak malou zemičku jako jsme my jsou v nákupu zásadně jiné než v DE a nebo Polsku. Ovšem pak se každej diví, když dojde na reklamaci - to jí povezeš zpět?
o 14.07.2016, 16:32 | Harryp
Dr.T: A jak víš, že je rozdíl ceny takový, když nevíš kde se to tam prodává?
o 14.07.2016, 20:51 | muSlim
To ako fakt je stredobodom pozornosti reklamácia vs. 60 tisíc rozdiel v cene? :-D

[ Link ] - tu je to za 70 baby v DE

[ Link ] - tu je to za 130 baby v CZ

Spýtal sa, odpovede by som očakával také aby mu pomohli, nie či je lófasz že kupuje tak drahú chladničku, alebo či ju bude voziť na reklamáciu (za ten rozdiel kľudne prenajatou limuzínou :-D )... Link z Nemeckého som z podobných cien vybral podľa doby dodania, tá cena je v Reichu normálna, nie rarita - ALE aj tam sú shopy čo to predávajú za €3-3.5k

Kamarát keď kupoval veci (neviem či to bolo kvôli cene) tak hľadal väčšinu cez Idealo.de, obdoba tunajšieho Heureka.cz, ak to niečo pomôže...

o 15.07.2016, 07:43 | z0diaC
jako muSlim .... některé odpovědi jsou opravdu **** , osobně mám taky Lieb a maximálně spokojený i když asi jiný level (podle ceny), pokud by řešil reklamaci,tak za ten rozdíl může volat servisáka pěkně dlouho .... což pravděpodobně u této značky nebude .... já to mám kousek do AT a taky občas nevěřím rozdílu cen tam a tady na kvalitu těch samých produktů nehledě.
o 15.07.2016, 08:11 | camron
Liebherr neni LG, stejne jako Miele neni Bosch, takze zavady bych se nebal. A pri rozdilu ceny 70tkc na 1ks bych tohle uplne pustil z hlavy!

Mimochodem, tomu rozdilu bych snad doposud ani neveril, to je neskutecne :(
o 15.07.2016, 09:27 | Dr.T
Díky za rady, právě že za takový rozdíl ceny ji při poruše kiidně naložím do půjčené dodávky a odvezu zpět. Pokud mám zkušenosti s jakýmkoliv servisem v Cr, tak pořád jenom snaha dokázat zákazníkovi, co poškodil on a ne co je chyba mašiny, a samozřejmě ať platí opravu zákazník. Nežiju v ideálech, že by Liebherr zastoupený v ČR jednal jinak, pokud již i na pořizovací ceně takhle brutálně rýžuje. Třeba za 10 tisíc ceny navíc bych to neřešil, ale za 50 už budu mít další 2 spotřebiče.
A proč chci tuhle lednici?
1. Protože chci
2. Nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci
3. Předpokladám, že jednou pořídím a roky se nebudu muset starat o nic a mám svůj klid. Doteď máme doma vše bosch a 10 let nic neřeším, teď ale nové bydlení
4. Jak to bylo ve filmu? Spokojím se jenom s tím nejlepším? :-)

Děkuji za rady, začnu sledovat kde a jak se tam hýbou ceny a až to bude aktuální, půjčím dodávku a zajedu. Při nákupu všech spotřebičů to udělá pěkný rozdíl.
o 15.07.2016, 09:31 | Dr.T
Doteď

foto k příspěvku  od Dr.T

o 15.07.2016, 09:32 | Dr.T
A toto nás čeká, vše pryč a nové vše

foto k příspěvku  od Dr.T

o 15.07.2016, 10:13 | AR
no jako taky občas čumím na ceny u skopčáku. Potřeboval sem wago svorky. U nás jedna Nková 70Kč a říši za půlku. Tak sem to vzal tam. Na celé zásilce docela brutál rozdíl v ceně že i poštové co bylo asi 6kil se mě vyplatilo a pořád jsem byl cenově lépe než bych to bral tady z velkoskladu.
o 15.07.2016, 10:56 | SilverGhost
Taky máme Liebherr už asi deset let a naprosto bez závady. Takže reklamace bych se nebál.
o 15.07.2016, 17:30 | gizmi
Koukam najdou se stále i lide, kteří do DE nejezdi a davaji prednost nakupu v rudem cesku, protože to koupi se slevou za par korun a ještě se nestydi to tu prezentovat :D :D

K reklamacim: v CR problém, v DE cokoliv jsem reklamoval, tak systémem
1. mensi věci - privezeno, nikdy nezkoumano, jebnuto do kose a mam si vybrat jinou věc hned na miste
2. vetsi věci, nebo problemovejsi věci (tlumice na auto): napsal jsem email, ze se omlouvam, ale nemam jiné tlumice na reklamaci a odpověď mne dostala: udelejte par fotek na aute a staci. Po odeslani emailu s fotkama jsem 3 dny nedostal odpověď a 4. den doma zazvonila DHL a prisel novy tlumic. Proste absolutne jiné chovani.
o 15.07.2016, 20:02 | Dr.T
Děkuji, souhlasím a bohužel je to tak, absurdistán ČR
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3494 sekund.