Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Praha -> Monaco mimo dálnice, kudy?

o Navštíveno 3405x o
o 18.07.2016, 22:42 | Area51
Ahoj, potřebuji co nejrychleji a s co nejmenším převýšením dojet do Mentonu, to je hned vedle Monaca, mimo dálnice. Nemáte někdo par tipů kudy nejlépe? Proč mimo dálnice? Protože pojedu tímhle ????

foto k příspěvku  od Area51

o 19.07.2016, 12:09 | MiniMike
reknu na rovinu, nedokazu si moc predstavit tam jet mimo dalnice... pokud tedy na to nebudes mit 3dny cesty.....

jaka je tva predstava trvani cesty? A jinak si osobne myslim, ze pokud Alpy mimo dalnici, tak jedes vrchem....
o 19.07.2016, 12:17 | Area51
No na dálnici s tím nemužu :) Jede to pomalu :D Na cestu mám cca 3 až 3,5dne, takže v tom bych asi problém neviděl. V podstatě bych potřeboval vědět, který průsmyk má nejmenší stoupání. Nemusí být tedy nutně nejnižší. Z google maps mi vyšlo, že buď St. Moritz nebo Trento...
o 19.07.2016, 12:44 | MiniMike
ja s ti s tim neporadim... ja to absolvoval po dalnicich :-( jedine kde jsem jel mimo dalnice bylo v Rakousku (nechtela se mi kupovat dalnicka kvuli 10kilometrum)....

A pak jsem jel mimo dalnice az od pulku Ligursky riviery... a to bylo po pobrezi... a az na to, ze porad jedes ve vesnici / meste, tak je to krasna vyjizdka az do Mentonu ;-)
o 19.07.2016, 19:31 | xSam
Ja bych volil platak za dodavkou. Ale samozrejme mas muj neskonaly obdiv, na takovouhle cestu s timto strojem by me nikdo nepremluvil ani za zlaty prase...
o 19.07.2016, 21:27 | Sau
Co si tak vybavuju, tak pres St.Moritz smerem do Italie nejake stupani moc neni, resp. je hodne pozvolne. Naopak za nim je klesani - malojapass tusim ze a pak uz vicemene rovina.
o 19.07.2016, 22:13 | chrumo
Relatívne rýchle by to mohlo byt aj autovlakom [ Link ] a potom z Verony po vlastnej osi až do cieľa.
o 20.07.2016, 16:47 | Martyn
Tak přes Itálii budeš mít vždycky buď hory (2x), nebo dálnice, nebo obojí:)
Přes Swiss hory moc..
Do IT přes Brenner - občas to objíždíme i mimo dálnice a popravdě nevím jaká tam je cesta (osobně jsem nejel), po dálnici tam je taky stoupání velké tak předpokládám že tady to bude podobné.
Z Itošky do FR buĎ přes Briancon (lepší, ale pro tebe zajížďka) nebo Cuneo (opravdu šoustky), ale obojí opravdu vysoké převýšení. Další možnost po pobřeží po dálnici - asi ideální, dá se jet jen ca 30km po dálnici jakoby objet ty hory a zbytek na it i fr straně okresky. Nebo to vzít úplně přes německo a FR okresky - Beasancon, Lyon, Marseille, Canes, Monaco, tam máš převýšení minimální a určitě by ses vyhnul úplně dálnicím, ale je to o dost dál tedy.
o 21.07.2016, 19:58 | Area51
chrumo: To jsem zkoumal a a pokud nechceš celou cestu sedět tak je to hrozně drahý :( Za ty peníze dojedu po ose tam a zpět....

xSam: To není ono ;-)

Sau: Klesání zmáknu, brzdy jsou na lanech, takže kapalinu neuvařím... :-D Jen ten dvoutakt moc nebrzdí motorem...

Martyn: Objet to mě taky napadlo, ale to bude asi neunosně moc kilometrů. Po dojetí do Mentonu mě pak čeká ještě cca 800Km do neznámého cíle :D A pak ještě buh ví kolik km zpět do Prahy...
o 21.07.2016, 20:04 | AllInOne
To si tam jedes jen zapichat a pak hned zpet?:-)
o 21.07.2016, 20:45 | Sau
Area51: Ty jo, to s tim jedes na 'point'? Hezkyyyyy :-) Ja uz sem ho chtel jet tolikrat, ale neni cas :-( Poradne si to teda uzij! :-)
o 21.07.2016, 21:36 | Area51
Sau: Jj, přesně tak, jedu Cabrio Point, už potřetí ;-)

Allinone: To se nevylučuje ;-) Řezivo si beru sebou :-D
o 21.07.2016, 21:46 | Sau
Super :-)

Ja sem kdysi trasu Landeck (rakusko) - Monako mimo dalnice jel. Kdyz pojedes pres ten St.Moritz tak tam stupani velice neni. Ja sem pak dal jel pres Como-Novara-Asti-Alba a Cuneo. Az potud je to rovina, dal do Monaka je ale pohori, no. Podle ma sa nejakemu tomu kopci bohuzel asi nevyhnes
o 21.07.2016, 23:02 | Horal-11
Kolik to chlastá? Jinak peknej vejlet...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3348 sekund.