Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Šetřič vody v domácnosti-funguje to?

o Navštíveno 2547x o
o 19.07.2016, 20:58 | Bigboss
Ahoj,v rádiu jsem slyšel o tomhle [ Link ]

Má někdo reálnou zkušenost? Líbí se mi že jde o český patent a píšou že je zachován komfort mytí.Navíc ani cena není nikterak šílená,docela by mě zajímalo jak si to poradí třeba s tvrdou vodou. Dá se i gumičkama upravovat průtok.

Váš názor??

o 19.07.2016, 21:53 | Ravo
Nic nového pod sluncem.

Hansgrohe něco podobného má už dlouho pod názvem EcoSmart. Jsou to silikonové restriktory, které prostě nepustí víc než je nutné pro tu kterou hlavici/perlátor. Pak mají dobře vymyšleno v hlavici/perlátoru míchání se vzduchem, takže ti vážně připadá že na tebe padá mnohem víc vody než ve skutečnosti teče, navíc ta voda je taková "měkkčí", něco jako déšť (mám Raindance Select sprchový set)..no prostě super sprchování. Já teda úsporu vody moc nemám, protože trávím ve sprše mnohem víc času jak je to bezva ;-)

Něco o ecosmartu:
[ Link ]
a kalkulátor úspor:
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.341 sekund.