Navštíveno 9239x

Chcípnul mě další telefon a zase jsem přišel o sms. Mám v nich, no vlastně měl jsem v nich, důležitý konverzace, tak bych se toho rád příště vyvaroval. Co používáte a funguje to? Nejlépe asi v součinnosti s Gmailem? SMS Backup + ?
Já třeba používám MyPhoneExplorer nebo určitě to umí i AirDroid, ale to jsou synchronizace do počítače a pak je nutné udělat export třeba do CSV nebo XML. Ty asi myslíš jedině online synchronizaci a tam vím jen o tom SMS Backup+. Ale ten to nedělá online, nebo jo? Nebo jen na vyžádání? (Protože pak by to postrádalo smysl).
"Co používáte a funguje to?" - iOS + iCloud (Backup)
Stejně jako muslimák. Funguje to.
SMS Backup + a spokojenost

30.08.2016, 16:19 |
BATMAN | Upraveno: 2016-08-30 16:20:17
Prispeju otazeckou.
Kdysi jsem mel tel. Google Nexus a sms se mi zalohovaly na cloud googlu. Kde je mam doted.
Jde to zase nejak nastavit kdyz mam samsunga,nebo je to vymozenost Google telefonu?
Tak SMS Backup nainstalován, funguje, spokojenost ...
Tak ho Google zaříznul, takže nefunguje, nějaký nápad?

02.09.2019, 12:05 |
walish | Upraveno: 2019-09-02 14:06:41
Přepisuj si je do Wordu :-D
Mě funguje SMS backup & restore

02.09.2019, 13:23 |
schwaboid | Upraveno: 2019-09-02 15:50:22
Já je nechci přenést do jiného telefonu, chci je mít v gmailu. Doteď jsem tam měl záložku sms.
Můžeš si je klidně přenést do svého telefonu ;-) A když si ten soubor pošleš do gmailu, tak je budeš mít v gmailu ;-)
Tak se mi to nakonec podařilo rozchodit :-)
Pokud máš Samsung, tak nejjednodušší je Samsung account, můžeš použít email i heslo z Google, tak se ani nemusíš registrovat. Rovnou ti zazálohuje plochu, aplikace, nastavení atd....