Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IP Kamery, jaky program?

o Navštíveno 4193x o
o 24.09.2016, 19:59 | Lufas
Ahoj jaky program pouzivate na sledovani,nahravani spravu IP kamer? Furt nemuzu najit to pravy:-(

o 24.09.2016, 21:29 | HIGHTOWER
V čem, PC? Rekordéru? V kameře přímo? Co je to za kameru? Většinou správa kamery je přes web prohlížeč...

V mobilu Android používám tinyCam Monitor Pro a naprostá spokojenost...
o 25.09.2016, 01:21 | maresk
pro wokna univerzální, co používáme u nás v činžáku, je iSpy - základní varianta gratis, u placený jsem našel rozdíl snad jen v tom, že dělají technickou podporu :-) - [ Link ]

Má to jedinou vadu - šíleně nenažranej na RAM a disk, jede nám to na mašině s AMD FX-6300, 4GB RAM, radeon HD 6xxx a je to pomalý; nahrává to v pohodě, ale chci-li prolézt a promazat záznamy, musím ten soft shodit, jinak je se to nedá :-(, teď budu testovat, jestli tomu pomůže aspoň 8GB RAMky a příští rok zřejmě provedeme škatulata hejbejte se (domlouvali jsme se s paní majitelkou domu) a PC půjde pryč a místo něj půjde NVRko, chci si to nejdřív půjčit a otestovat, ale na 99% budem počítač měnit za tohle [ Link ] :-)
o 26.09.2016, 20:10 | Lufas
Jde mi o PC program, ctyry kamery na síti. existuje hafo programu(hodne jesem vyzkousel a vzdyky se mi neco nelibilo a ja se radsi uz zeptam zkusenejsich:-)

dik za kazde rady
o 26.09.2016, 21:20 | crestik
Zrovna dneska jsem znova instaloval na šmírování robota kameru Vivotek a nahrávám přes IPCorder. Nedokážu posoudit, jak moc je to amatéřina nebo profi, ale na to moje použití jsem se s tím domluvil celkem rychle.
o 12.10.2016, 15:12 | Milhauzz
Clapi, nezkoušel někdo z vás pomocí RTSP z kamery do TvHeadendu jako IPTV? Koumám nad tím, jak dostat obraz z IP kamery do Kodi a nejlépe tak, aby sem to viděl jako TV program.

Já vím, chci od toho moc :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1684 sekund.