Navštíveno 3983x

28.09.2016, 11:21 |
Losky Ahoj, nemáte někdo zkušenosti se Sony Smartwatch 3 a nebo Samsung Gear Fit 2? Hledám něco na funkční notifikace s aspoň 1,5 denní vydrží, vibracemi, ideálně měřicčem tepu. GPS asi není třeba. Číny asi ani nechci.
Cena? Max 10t, ale to by musela být pecka, ale raději levnější.
Díky
Má Sony SW 2 už 3 roky a jsem spokojen, přesně to, co ty hledáš. Výdrž je cca 1 den, záleží, jak moc je velký "provoz" mezi mobilem a hodinkami, čím více upozornění, tím baterie klesá...
Nejsou přímo na platformě Android Wear, ale aplikací nepřeberně mnoho, je to návykové.
Už jsem koukal po nástupcích, i na Sony SW 3, ale ty se mi nějak nelíbí, a stále nemám případného nástupce :-( Až jsem uvažoval, že si do zásoby koupím SW 2, dokud se dají ještě koupit.
Ty fit náramky apod. jsou spíše na sport a opravdu jen ukazování informací hlavně ohledně pohybu apod., jako klasické hodinky to nejsou...

28.09.2016, 13:20 |
Losky Sw3 už jsou android wear
no, máš výhodu, že jsi ještě neměl žádné hodinky, např. SW2 můžeš mít budíků kolik chceš a upravovat je, ale u SW3 jen 1 a nelze upravit, jen nastavit nově :-( To je příklad a je tam toho více "horšího" a pro mě je to jako jít z auta s ABS, ESP, airbagy, klimou do auto bez těchto věcí... :-( a bohužel, lepší než SW2 jsem zatím hodinky nepotkal :-/
Jo, už jsem si to přečetl, SW3 s Android Wear...
Mám Samsung Gear Fit 1 a max spokojenost.Výdrž mám 3 dny a klasický hodinky už vůbec nenosím.
Mám Samsung Gear Fit 1 a max spokojenost.Výdrž mám 3 dny a klasický hodinky už vůbec nenosím.

28.09.2016, 14:02 |
Losky Mě docela zaujaly Gear Fit 2 a pak Huawei Watch.
Co jsem četl, Sony SW2 doporučuje hodně lidí a někomu vyhovují lépe jak SW3 a naopak. Žádné takové hodinky ani náramky jsem neměl
Kup SW2 a budeš spokojený na 100%, to ti zaručuji ;-) Nemají tedy měřič tepu, jinak vše, co požaduješ. Za těch pár kaček mnoho, mnoho a mnoho muziky...
Koukni na Pebble. Nový Pebble Time 2 vydrží až 10 dní,ale budou k mání až od ledna.
Jedny Pebbly ted tady prodavam :-D Ale jinak novej model uz bude mit i meric tepu, cekam na ne :-) Jedny nosim zhruba rok a nemuzu jim nic moc vytknout :-)

28.09.2016, 17:52 |
Losky A co ten Gear Fit 2? Nikdo nemá?
Já bych osobně šel asi do Geat Fit 2 jelikož mám Fit 1. akorát ta cena 5000 je docela dost. Já sem svojí black edici ( černý rámeček) sehnal za dobrý peníze a jsem max spokojený. Super je že jak sou zahnutý, tak pěkně kopírují zápěstí.

28.09.2016, 20:11 |
Losky | Upraveno: 2016-09-28 20:12:30
Mě se líbí, že jsou zahnutý taky a mají i ten měřič tepu.
Cena je už nic moc, ale zase to není až tak hrozné.
Nevýhoda je to nabíjení, že je vždy potřeba ta nabíječka:(

29.09.2016, 00:49 |
Losky Ještě jsem koukal, že jsou docela pěkný Samsung Gear S2 Sport.
No a co mě ještě zaujalo, co teda umí i telefonovat, tak jsou čínské K9 3G Smartwatch.
[ Link ] Ty vyjdou cca na 90 USD.

29.09.2016, 15:17 |
Losky Tak jsem našel, že brzo se mají prodávat Samsung Gear S3 a ty se mi líbí se vším všudy. TAk možná ještě počkám a rozbiju prasátko:)
A co Garmin Vivoactive optic, pokud to budeš chtít i na sport, tak je to lepší varianta (mám teď forerunner 230 bez HR, předtím jsem měl Gear2neo, takže mohu porovnávat).
[ Link ]
Kurna to už raději ty Fity. Ty S3 vypadaji nak divně;)

30.09.2016, 13:13 |
Losky Tak pár dní jsem tomu obětoval a přijde mi, že snad není nic, co by vyhovovalo. Možná koupim nejlevnější Sony SW2 a uvidím. Ty drahé okolo 10t jsou taky takový nedodělaný

30.09.2016, 14:48 |
Losky Ty Garminy vypadají zajímavě, ale na mojí ruku to jsou obři. Mám malé zápěstí. Nedovedu si to na ruce představit:)

30.09.2016, 15:05 |
Losky Každopádně díky za tip s těma Vivofitama, zajdu se na ně někam podívat a zatím to vypadá na opravdu top model, co bych si vybral. Má tak nějak vše, co bych chtěl. Jen tedy jestli mi budou velikostně vyhovovat.
Díky Macombe:)