Navštíveno 3813x

Na tuto technologii se tu už nadávalo, jsem malinko limitovaný velikosti TV mám plazmu několik let úhlopříčku 165cm a max spokojenost, ale podle mě je čás se hnout dále a budou Vánoce ze :) TV mám zapuštěnou ve stěně a opět bych rad zachoval tuto velikost našel jsem tento model 65" LG 65EF950V, viděl jsem dnes na živo TV kupuji vždy tak na 4-5 let ma to smysl si připlatit ma někdo osobní zkušenosti nebo počkat než plazma doslouzi a pak teprve řešit diky za postřehy
Tak jestli TV šlape a seš spokojenej, tak nevidím důvod vyhazovat 140 000. Ale jestli Tě ty peníze netlačí, tak proč ne:)))
Já bych neměnil, obzvlášť pokud máš tak velkou plazmu. Kdyby jsi přecházel z menší, tak by se o tom dala vést diskutze, ale takto bych se držel plazmy dokud to jen půjde.
Napsal jsem to asi blbě, jde přesně o to jestli to má ten význam, plazmu jsem bral před lety pro ten obraz a říkal jsem si zda-li je to krok zpět nebo technologii oled co je mrtvá a nemá budoucnost. Jedna věc ne ceníkova cena a druhá za jakou mám možnost koupit.
V neposlední radě, starou tel ještě za něco prodám nebo dam darem, ale když někdo řekne nestoji to za to a ten důvod bude dávat smysl, mraky funkci operační systém apod jsou pro mě kravina mám PC u televize a pouštim filmy od tama vc internetu
Tak ono taky záleží za kolik máš možnost tu LG koupit?
A nejake info o te stare plazme? Mozna by byl zajem...
Ja som od OLEDu upustil, lebo mi to vyhovárali aj tu ľudia, aj známy čo mi to zisťoval u kamaráta v servise. Tesne po záruke je s nimi problém, veľmi veľké percento reklamácií vraj :-(
Jak už jsem psal, pokud jde o stejnou velikost, držel bych se plazmy jako ho*no košile :))
OK diky za rady a poznatky