Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > TV oled ano ne pro a proti rada

o Navštíveno 3813x o
o 02.10.2016, 18:48 | xenonman
Na tuto technologii se tu už nadávalo, jsem malinko limitovaný velikosti TV mám plazmu několik let úhlopříčku 165cm a max spokojenost, ale podle mě je čás se hnout dále a budou Vánoce ze :) TV mám zapuštěnou ve stěně a opět bych rad zachoval tuto velikost našel jsem tento model 65" LG 65EF950V, viděl jsem dnes na živo TV kupuji vždy tak na 4-5 let ma to smysl si připlatit ma někdo osobní zkušenosti nebo počkat než plazma doslouzi a pak teprve řešit diky za postřehy

o 02.10.2016, 20:25 | Leveler
Tak jestli TV šlape a seš spokojenej, tak nevidím důvod vyhazovat 140 000. Ale jestli Tě ty peníze netlačí, tak proč ne:)))
o 02.10.2016, 20:47 | Tuner#2
Já bych neměnil, obzvlášť pokud máš tak velkou plazmu. Kdyby jsi přecházel z menší, tak by se o tom dala vést diskutze, ale takto bych se držel plazmy dokud to jen půjde.
o 02.10.2016, 21:16 | xenonman
Napsal jsem to asi blbě, jde přesně o to jestli to má ten význam, plazmu jsem bral před lety pro ten obraz a říkal jsem si zda-li je to krok zpět nebo technologii oled co je mrtvá a nemá budoucnost. Jedna věc ne ceníkova cena a druhá za jakou mám možnost koupit.
o 02.10.2016, 21:20 | xenonman
V neposlední radě, starou tel ještě za něco prodám nebo dam darem, ale když někdo řekne nestoji to za to a ten důvod bude dávat smysl, mraky funkci operační systém apod jsou pro mě kravina mám PC u televize a pouštim filmy od tama vc internetu
o 03.10.2016, 11:02 | Harryp
Tak ono taky záleží za kolik máš možnost tu LG koupit?
o 03.10.2016, 11:07 | Djturtle
A nejake info o te stare plazme? Mozna by byl zajem...
o 03.10.2016, 11:36 | muSlim
Ja som od OLEDu upustil, lebo mi to vyhovárali aj tu ľudia, aj známy čo mi to zisťoval u kamaráta v servise. Tesne po záruke je s nimi problém, veľmi veľké percento reklamácií vraj :-(
o 03.10.2016, 16:34 | Tuner#2
Jak už jsem psal, pokud jde o stejnou velikost, držel bych se plazmy jako ho*no košile :))
o 03.10.2016, 17:59 | xenonman
OK diky za rady a poznatky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1767 sekund.