Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada audi q7 nebo vw touareg

o Navštíveno 4086x o
o 09.10.2016, 21:07 | Romca55
Ahoj chtel bych koupit vyse zminena auta 3.0tdi spotrebu a obecne info znam...Spise by me zajmalo jestly nekdo s obojim jezdil pocity,pro a proti popripade srovnani...jde o roky cca kolem 2006

o 10.10.2016, 10:58 | camron
Budes se ridit pocity nekoho jineho anebo bude lepsi si obe auta projet a rozhodnout se sam?
o 10.10.2016, 18:32 | rover (WoodTech)
Mám Touarega 2006 najeto 307 t., jezdí se v tom dobře, dalnice i lehčí terén. Jezdím za 10-12. Nejvíc mě zaujala/potěšila ergonomie ovládání což VW umí. Motor je na tak velký auto tak na hraně, nejvíc mě sere ale automat, měl jsem JEEPa a oproti tomu je to pomalí a neochotný jako stará ženská.Vzduch super... Jinak výměna komplet olejů a filtrů 20t. ted mám v servise, asi vstřiky, což je častá bolest cca 30 t.
Celkově auto i po těch letech na mě působí celkem moderně...
S Audi zkušenost nemám ale když to vezmu pocitově tak Audi si koupí jiná sorta lidí než VW.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1855 sekund.