14.10.2016, 23:11 |
CRK | Upraveno: 2016-10-14 23:18:56
Tak brejlouni :), doufám, že poradíte. Používám W7, Chrome a nemůžu se dostat na několik stránek. 1. seznam - problémy, ale teď několik týdnů bez problému 2. ulozto - problémy, ale teď několik týdnů bez problému 3. csfd - většinou ne 4. cigabuy.com - nemůžu se na ty stránky dostat vůbec (celou dobu bez problému, ale nechal sem si zaslat nový heslo na e-mail, změnil ho, seklo se a teď se mi ty stránky vůbec nenačtou)
Přeinstalace prohlížeče nepomohla, promazání cookies apod. taky ne, jinej prohlížeč taky ne...
Zkoušeno i na mobilu a dostanu se na ty jmenovaný stránky jenom když to neberu wifinou...
Ví někdo po čem jít nebo nastavit?
Předem díky

14.10.2016, 23:18 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2016-10-14 23:19:41
Zkus v PC vypnout na chvíli antivir či co tam máš. Mrkni do routeru, modemu, zda tam nemáš aktivní nějaký filtr domén nebo tak něco. Z mobilu udělej hotspot a zkus přes PC ty stránky. Net doma máš přes koho, zkusit tam reklamovat tento problém, zda to není u poskytovatele připojení

15.10.2016, 11:12 |
CRK Tak už sem to vyřešil... Změnil jsem si IP adresu a všechno okamžitě začalo normálně nabíhat... (mám teorii proč, ale pokud by tu byl nějaký odborník a napsal, co si myslí, bylo by to super)