Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > BLABLACAR

o Navštíveno 5002x o
o 15.10.2016, 12:48 | Max_db
Ahoj všem :o)

Nidke jsem zde nenašel tohle téma.

Jak jste na tom s BlaBlaCar? Nabízíte jízdy, jezdíte s ním? Nějaké obdobné alternativy?

o 15.10.2016, 16:15 | BATMAN
Pouzivam jen kdyz jedu delsi trasu.
Kdysi jsem se snazil pokryt co nejvic nakladyna jizdu tak jsem obcas vezl i 4 lidi a ve finale jsem treba na jizde Zlin-Praha-Zlin i vydelal.
Dnes beru max 3 lidi.
Je treba to mit trosku na haku a uz k info o jizde napsat kde presne jsi ochotny lidi nabrat a kde je vyhodis,jinak si z tebe zacnou delat taxik.
To ze treba maj platit 200kc a vytahnou na tebe litr uz je bez komentare....
o 15.10.2016, 18:13 | Sau
Dokud se menovali jak sa menovali sem je parkrat vyuzil, jak jako ridic tak aj cestujici, oboje bez problemu. Po prejmenovani na tento dementni nazev sem s nema skoncil, takze neporadim :-)
o 17.10.2016, 11:09 | hanx
Párkrát jsem to používal a až na jeden případ v pohodě. Mladá maminka s uřvanym dítětem, po telefonu v pohodě, ale v reálu fakt p*ča a myslela si že si ze mě udělá taxíka zadarmo. Ještě mě pak zvala do bytu na kafíčko. Neměla žádné hodnocení předtím.

Systém hodnocení funguje, takže na to je důležitý koukat. Nenechat ze sebe dělat debila - vše předem dohodnuté platí. Pokud někdo hodnocení nemá, bejt opatrnější, nikam pro ně nezajíždět.

Používal jsem to na své pravidelné trase.

Párkrát se mi stallo, že jsem se ráno s někym pevně dohodnul a hodinu před odjezdem mi to zrušil. Ale i naopak, že mi někdo naskočil na jízdu hodinu před odjezdem.

Celkově si ale nemůžu stěžovat. Pro snížení nákladů je to fajn a když člověk pořád jezdí někde sám, uvítá společnost.
o 21.10.2016, 08:34 | batman78
Dokud to byl jizdomat, tak jsem to docela využíval, jezdil jsem totiž pravidelně trasu Nymburk-Praha do práce 4 dny v týdnu a tak když se někdo ozval, tak jsem lidi bral a občas jsem na tom i vydělal. od tý doby, co se změnil název (a asi i majitel), v tom je ale šílenej bordel a už to moc nepoužívám....
o 24.10.2016, 11:30 | Márka62
Nazáv je absolutně stupidní, ale jakštakš to funguje a tak to občas používám.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1797 sekund.