Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kameru ke vstupnim dverim + 4 monitory. Kdo poradi?

o Navštíveno 3660x o
o 18.10.2016, 23:35 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-10-18 23:44:57
Ahoj,
uz hodne dlouhou dobu si pohravam s myslenkou videotelefonu za par kacek. Uz jsem vyzkousel z Ciny IP zvonek, ale prodal jsem ho dal, jelikoz mel pochybnou spolehlivost.

Zatim jsou v dome 2 mezonitove byty, tudiz chci mit v kazdem patre monitor. Ale do budoucna planuju v dome byty 4, takze bych potreboval videotelefon pro 4 bytove jednotky, coz z Ciny je 10 000 + clo a DPH a zase pochybna spolehlivost. Pokud budu resit v CR z kvalitnich komponent, tak jsem treba na 25 000+ a to opravdu nejsem ochotny dat...

Tak me napadlo kkupit klasicky interkom ( bez videa) treba od Tesly + koupit z ciny nejakou vodeodolnou kameru a nocnim videnim a trvale z ni poustet video do 4 monitoru.

Ke vstupnim dverim jsou z kazdeho patra privedeny tyto kabely:
- FTP cat6a
- 8x1mm stineny
- kvalitni antenni kabel
+ 1 cat 6a navic od switche
+ privod 220V.

Kdyz koupim nekakou analogovou kameru z Ebaye + 4 mknitory, tak to bude slapat? Lze jednoduse signal z kamery rozdelit na 4 monitory?

Budu rad za kazdou radu.

V rychlosti jsem nasel treba tento monitor:
[ Link ]

+ dokoupit ac adapter a nasroubovat monitor na krabicku ve zdi.

Kamera:
[ Link ]

Nechal jsem si na fasadu vyrobit skrinku, kde je schovana kabelaz nad ni je plech do ktereho chci navrtat interkom + kameru. Nejvic by se mi hodila kamera, ktera by byla valcova a mela by na sobe zavit + matku. Udelal bych so plechu diru, prostrcil kameru a utahnul. Ale to uz si asi moc vymyslim :)

Nebo jdu na to uplne blbe?
Prosim postrehy k veci, dekuji.

o 18.10.2016, 23:39 | M.a.R.i
Puvodne jsem chtel jit cestou IP kamery + 4tablety s Androidem. Ale treba ten iP zvonek bezel na nejakym cinskym serveru a buhvi jak dlouho bude podpora.

Ale treba to lze primo s IP kamerou resit nejak pres domaci server/NAS.

Ale shanim co nejlevnejsi funkcni reseni :)
o 20.10.2016, 15:53 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-10-20 15:54:08
Nikdo nemá zkušenost s nějakou levnou Čínou, kde lze jednoduše externí kameru propojit se 4 monitory?
o 20.10.2016, 18:36 | MazliG
o 21.10.2016, 16:10 | michall | Upraveno: 2016-10-21 16:16:33
No můžeš si koupit analogovou kameru, třeba takovou
[ Link ]
a pomocí rozbočovače
[ Link ]
ho rozdělíš do čtyř monitorů, třeba
[ Link ]

A k tomu si pořídíš domácí telefon audio. Ovšem je to takové lepení více nesourodých věcí k sobě. Osobně bych šel do domácího videotelefonu, ať už Stropkov, Hikvision, Comelit, Videx, ... Je to sice dražší řešení, ale je to kompaktní, systémové.

Třeba [ Link ]

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2347 sekund.