Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pomoc pojistna udalost,plnení

o Navštíveno 4645x o
o 07.11.2016, 21:56 | nebsterish
Potreboval by som od Vas poradit,stala sa mi poistna udalost kde mi pan pri otvarani dveri dost premackol zadny blatnik na rok starej fabii tak sme vsetko spisasli nahlasil som objednal som sa do servisu kde som auto kupil na opravu,auto mam cez skofin na firmu a bolo nutne si zaistit nahradne auto zo servisu.Behom 5 dni som najazdil cca 925km,po dokonceni opravy som auto vratil ale dopredu mi bolo povedane ze musim v servise nechat zalohu vo vyske opravy kym im nepride platba z poistovne ktoru mal vinnik a to je slavia pojistovna.Uz je to mesiac co posielaju peniaze a zevraj poslali len este chybal kryci list/seznameni s vyskou plnenia a v tom liste je napisane: Za skutečnou škodu nelze považovat náklady spojené s provozem vlastního vozidla,které jste po dobu používání
náhradního vozidla ušetřil, tzn. náklady na provozní náplně, mazadla, údržbu a běžné opravy vozidla a opotřebení
vozidla. Tyto náklady jsme stanovili ve výši 2,83
,-Kč/km
. Takze ked to vynasobim tak je to 2618kč ktore mi nezaplatia a tym padom to budem musiet platit ja,za to ze on mi poskodil auto a musel ho dat do servisu?Je to vobec mozne?Riesim to prvy krat tak by som chcel vediet ako postupovat.Dik

o 07.11.2016, 23:06 | MiniMike
tak je jasny, ze provozni naklady nemuzes po pojistovne pozadovat... to ti tvoje auto jezdi na vzduch, ze do nej nemusis tankovat? Proplati ti pronajem, ale uz ne benzin a "opotrebeni" vozidla...
o 08.11.2016, 08:49 | Horal-11
to je divný, mě proplatili celou škodu a celý náhradní vozidlo, platil jsem jenom benzín!
asi záleží na pojišťovně......
o 08.11.2016, 08:59 | xenonman
Ano je to tak pojištovna ti nebude proplácet benzin a maziva a věcí stím spojené a je to logické, pronájem náhradního vozidla ti pojištovna proplatit musí...

záleží jak to má postavené i ten kdo ti vozidlo půjcuje vždy to jde nějak udělat když se předem domluvis...
o 08.11.2016, 20:02 | Freerider
Já jsem tedy za půjčení neplatil vůbec nic. Pronájem vozu byl zlikvidován pojišťovnou (u mě tedy Kooperativa). Samozřejmě benzín jsem si platil, ale žádná další srážka nebyla...
o 08.11.2016, 20:24 | nebsterish
Ano benzin som si platil ja ale skoro 3kc na 1km za maziva.udrzbu,opotrebenie?a co su naklady na provozni naplne?
To je na 1000km skoro 3000kč za to mam servis na 30 000km,mne osobne to pride az uchylne
o 09.11.2016, 13:41 | SilverGhost
Jednak ti, co neplatili nic, si půjčili vozidlo od smluvní půjčovny pojišťovny, která půjčuje vozidla za sazbu výrazně nižší, než crash hunteři nebo normální půjčovny. A jinak náklady nezohledňují jen maziva, údržbu, ale hlavně opotřebení vozidla, tj. auto za 600 000 Kč, předpoklad životnosti 300 000 km, jsi na ceně 2 Kč jen za opotřebení auta. Ostatně tyto náklady dle zákona o cestovních náhradách jsou spočítány na 3,7 Kč/km. Ale tam ti to nevadí, protože je od zaměstnavatele při služební jízdě svým autem dostáváš.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3225 sekund.