Navštíveno 4599x

Mám 2 starší S3 byly za dobrý peníze,ale se.e mně na nich Android 4.3.Uměl by někdo v Praze nahrát 4.4.Pokud to lze

23.11.2016, 11:52 |
ikosp flash/upgrade systému není Root
jde tam i novější (cyanogenmod apod....)
Kdyby jsi byl od Brna, pomohl bych.
Můžu opravit i ztracený/smazaný IMEI, bez kterého se mobil nepřihlásí k síti... ale jaksi jsi trochu z ruky :)
Aha,no nikdy sem na žádnym telefonu neapgrejdoval ani nerootoval.Dost lidí o tom mluví/má.Díky za info.Snad se někdo objeví v Praze
Nechci rejpat,ale k cemu ti to na tak starym telefonu bude?
U androidu je znamo cim vic telefon upgradujes tak jde rychlost telefonu do kopru.
Momentalne mam 6ku a od dob 4.3 nepozoruju buhvijaky uzivatelsky vyhody.

23.11.2016, 13:15 |
CRK ikosp: pokud se tím nějak víc zabejváš, tak bych tě možná mohl občas využít... Hoď mi na sebe třeba tel. číslo do mailu. Díky

23.11.2016, 13:51 |
ikosp CRK: máš mail :)
U tak starýho mobilu bych se na to vykašlal... nový systém přinese větší nároky na telefon a to platí pro Android i Apple. Upgrade nemá význam. Navíc 4.3 byla myslím dobrá verze.
Aha,no stejně se nikdo zatím neozval.No a kdybych se chtěl zbavit těch nesmazatelnejch aplikací,tak jak to mám udělat? Zakázaný je mám.Případně Samsung nadstavby jak to mám udělat?

23.11.2016, 18:15 |
ikosp Nesmazatelný jedině zakázat, nebo provést ROOT (získáš práva správce) a pak to je brnkačka.
Pokud jsi to nikdy nedělal, nechci tě odrazovat, ale raději se do toho nepouštěj.
Mé první pokusy skončily ztrátou EFS kde je IMEI... v té době jsem ještě nebyl vybaven na opravu a ta stála ranec.
Každopádně dnes je i ROOT relativně jednoduchá věc, jen se stačí řídit pravidlem - vždy a vše zálohovat, což stejně jako začátečník vždy něco opomineš a když se něco posere..... XDA je zdroj cenných informací :)
Zkus se optat ve Valašských Kloboukách... tam Ti řeknou, že ROOT jednoznačně ne!!! :-D

01.12.2016, 16:51 |
Freerider | Upraveno: 2016-12-01 16:51:52
Samantus: Zabil
:))))))))))))))))))

04.12.2016, 10:57 |
mrazik | Upraveno: 2016-12-04 10:58:31
Davados pokud jsi aspon trochu zrucny, tak na xda developers a tam toho je mraky -
[ Link ]
Luda se mi ozval do mejlu,tak to s nim nejspíš někdy pořešim
Samantus: vysvětli prosím :)
Ty rozumis beranci reci ja ne
root udelas jednim prdem jak nic
[ Link ]
Tak se mi dostal taky do ruky tenhle zazrak s androidem 4.3. poradite nekdo do toho nejakou rom ktera telefon zrychli? jako abych necekal 3 minuty nez napisu a vyhledam adresu v apliakci mapsgoogle nebo se telefon 3x denne nesek a sam nerestartoval protoze sem po nem chtel dve operace najednou? je to vubec realny nebo to nemam resit a ztracet s tim cas? PS: nikdy sem s androidem nic nedelal,pouzviam iphone.