Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vodafone

o Navštíveno 5234x o
o 16.12.2016, 18:47 | jzxr
jsa u vodafone vice nez 10let ma trpelivost s touto siti dochazi ke konci...bezsignalu nebo nedovolatese by se tento operator mel jmenovat. Dalnice v CR misty bez signalu at je to D1 nebo jina, snad neni jediny hovor aby nevypadl, co me dostava je i dalnice NDR mistama bez signalu (vodafone.de)...at je to A6 nebo jina...kdyz je alespon 1 carka tak alespon neni 3G, clovek nemuze mit holt vsechno...u billboardu -vodafone ´nejlepsi sit v CR´- se sice vzdycky zasmeju, abych vzapeti kilometr za billboardem zaplakal pac jsem bez signalu...firemni T-Mobile se tvari ze signal nijak vyznamne nekolisa, kde vodafone konci tam t-mobile ma plnou...za par mesicu me konci u vdf smlouva tak to vidim na rychly odchod od teto beznadejne site...jine zkusenosti?

o 16.12.2016, 18:54 | kuchta
Není to třeba telefonem? Já si na signál nemůžu stěžovat.
o 16.12.2016, 19:26 | jzxr
Nokia E7, firemni simku T-M mam ve sve stolete 6230i.
o 16.12.2016, 22:12 | HIGHTOWER
po D1 nemám se signálem problém, nevolám, sem tam data jen EDGE, ale úplně bez signálu nejsem nikdy... Máš třeba už nějakou novější SIMkartu? Ta by to taky mohla dělat...
o 17.12.2016, 00:08 | muSlim
A nechal si si to už preveriť? Že v tom máš tak jasno? Bo to čo popisuješ som nikde nezažil... Inak šťastnú cestu samozrejme k T-čku a enjoy :-)
o 17.12.2016, 08:55 | dj.DEKL
Asi bych zkusil vymenu telefonu... jinak u T-MOB spokojenost...
o 17.12.2016, 09:37 | TROY
Hele že ty budeš jako ti střelci co po D1 jedou 150+, pokovený okna na audi a řešej že nemaj signal? ;)
V první řadě než začneš prskat na kvalitu signálu tak si to nech ověřit - hlavně uvézt lokalitu aby si pak operátorovi neřikal že to je na D1 :)).
A západ sem netahej - to je taky oblíbený,ale signal na západě je mnohdy horší jak tady u nás.
ámen :)
o 17.12.2016, 12:15 | jzxr
tvle to jsou komentare (muslim a troy), pro zasmani po ranu dobry:)
takze co se tyce provereni-nekdy pred dvema roky jsem volal na vdf skrzeva ty vypadky signalu a odpoved znela-nemame hlasene zadne vypadky.) tak ma to cenu tam volat? i ten hovor na infolinku se uskutecnil asi na 3x protoze se hovor prerusil.)
pokoveny okna a 150 v DAF XF? ani z kopce. co se tyce signalu na zapade mozna si promni oci, dej si cesnacku na srovnani a precti si jeste jednou co pisu vyse. pisu ze napr. A6 to samy jako D1. jinak muj obdiv k zapadu se rovna nule.
o 17.12.2016, 18:46 | brenky
jzxr: mám stejný problém jako Ty. Mám služební vodafon a mobil stále přes HF v autě a na D1 vypadává, často i v průmyslových zónách není signál atp. Soukromý O2 vždy ok...jednou vyjímečně v Jeseníkách měl vodafon lepší signál jak O2 :-)
o 17.12.2016, 19:07 | blázen
V jeseníkách je to taky tragedie.. ale místy tam vypadává všecko
o 17.12.2016, 22:31 | JA
měl sem všechny a Vdf jasně nejlepší...je ale pravda, že jsem v létě zkusil Edge S7 a signál mi vypadával doma v garáži kde ostatní Lumia 930, L 1520 A iP 6S plus jedou leta jako fik...ten mazal z baráku..já bych to viděl na foun..
o 18.12.2016, 09:57 | TROY
jzxr - píšu to z toho duvodu že na to co si ty stěžuješ tak zpracovávám už 12 let :).
Pokud chceš nahlásit výpadky tak musíš jasně říct že tady a tady v tolik a tolik opakovaně vypadávají hovory, op by se měl optat zda-li jsi zkoušel jiný telefon což je většinou první věc na test. Jinak první nějakej level support pozná z logu jestli hovor ukončuješ ty nebo sít. Pokud sít předává to dál do terénu na ověření vysílače fyzicky apod.
o 22.12.2016, 09:21 | dj.DEKL | Upraveno: 2016-12-22 09:28:36
Pokrytí dálnic dle ČTÚ

foto k příspěvku  od dj.DEKL

o 24.12.2016, 06:13 | Augi
česnačku... :-( Lidi, naučte se česky... :-(
o 24.12.2016, 07:48 | camron
Augi...to napis jurovi.j z Tatarstanu. Tento je v pohode :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3905 sekund.