Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dětská léta NFS NW na win 10 ?

o Navštíveno 4391x o
o 26.12.2016, 21:23 | MazliG
zdar borci, tak jsem mazal starej počítač z roku 2012 a dotaz zní. LZE rozchodit NFS MW na win 10 - a popř. přesný návod pro debily / pro mě / aby se to rozfrčelo ? .... .o) i link co stáhnout atd. - díky za rady. H.

o 27.12.2016, 08:28 | kuja
Zkousel jsem a jede. Nicmene je tam omezeni na rozliseni na nejaky bizarni 16XXna neco. Neda se to zapnout do Full HD, takze to na vetsim monitoru vypada dost desne. Jediny, co sem udelal, tak ze sem zapnul kompatibilitu na Win XP SP2 a pustit jako administrator. A jinak to jelo hned.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3482 sekund.