Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > full HD TV Blaupunkt Tesco

o Navštíveno 5283x o
o 28.12.2016, 20:32 | tomas-x
nevíte někdo co to bude za TV od ledna v tescu? Má označení Blaupunkt 43/134M-GB-11B-FEGBPX-EU , googlem se nic moc najít nedá. Za 5600 mi to nepřijde jako špatná koupě.

o 28.12.2016, 20:41 | AR
hele taky sem ji googlil a nenašel, do cz jde asi jen pres tesco a nebo ji maji přeznačenou. každopádně před vánoci byla za 9
o 04.01.2017, 10:51 | Rustapha-659
tomas-x: Těžko říct,ale viděl bych to vzhledem k ceně 100% na starý DVB-T tuner.Pokud používáš kabelovku,nebo satelit,pak je to asi jedno.Každopádně výrobci i prodejci se televizí se starým tunerem začínají celkem houfně zbavovat většinou právě pomocí lákavé ceny.Já mám doma třeba IP TV,ale pokud bych uvažoval o koupi novýho kusu,asi už bych výhledově(člověk nikdy neví,co může nastat)uvažoval už o tv s DVB-T2.Všechno se dá zase opět řešit Set Top Boxem,ale ale je to zase krok zpátky a tak trochu diskomfort...ačkoliv třeba v ložnici/kuchyni/dílně apod...bych to asi přežil i s další krabičkou a tatrankou navíc..Záleží na prioritách a umístění přístroje. Domluvil jsem ,Howgh! :-)
o 04.01.2017, 10:56 | Rustapha-659
O tuneru rafinovaně ani ťuk....ale myslím,že je to celkem jasný.

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 04.01.2017, 15:41 | AR
zase na druhou stranu kdy k nám dorazí T2? To bude ještě nějaký ten rok trvat, četl jsem něco o 2020.
o 04.01.2017, 17:15 | Leveler
Hele jako telka do pokoje nebo kuchyně uplně v pohodě. Nak bych to nehrotil.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.537 sekund.