Navštíveno 6825x

01.01.2017, 12:52 |
fredh Zdravím, potřeboval bych poradit, jak mám postupovat při přepisu auta. Dneska jsem jedno auto koupil a je trošku guláš v papírech. Ve velkým techničáku je pán A bydliště Praha. Ten pán A auto prodal panu B a zplnomocnil pana B k přepisu. Pan B auto na sebe nepřepsal a prodal ho panu C, který auto na sebe taky nepřihlásil a dnes jsem ho koupil já. Všechny plný moci jsou ověřený. Jak mám postupovat? Musím jet do Prahy a auto na sebe přihlásit? Asi musí být i evidenčka? Půjde to s těma plnejma mocema? Nebo jsem v pr....? Nebo jde někdo jinej zplnomocnit a v tý Praze přihlásit?
evidencku musis mit tak nebo tak, prepis se dela kde je
vozidlo hlasene pokud praha tam jdes tam.
musis mit plne mloci a idealni napsane, ze prepis muze delat treti osoba a das na pokladne a jde to

01.01.2017, 14:37 |
fredh A kam musím v Praze na úřad? Poslední jméno v TP má adresu Praha, Košíře. Takže musím na Prahu 5, nebo je to jedno?
pokud není v plných mocech uvedeno, že může úkon provést další /třetí/ osoba, tak s přepisem neuspěješ.... Nelze mít jen plné moce " v řadě"....

01.01.2017, 21:35 |
CRK tos byl asi ještě hodně nacamranej :)

02.01.2017, 04:24 |
fredh ožralej ani ne, ale bylo to celkem nutný...
Jinak v plný moci mezi panem B a panem C a mezi panem C a mnou je, že zmocněnec je oprávněn ustanovit za sebe zastupce.
Ale není to napsano mezi panem A a panem B...

22.02.2017, 17:16 |
fredh Dam jen maly update, jak to cele dopadlo. Bylo to jak popsal xenonman. V prvni plne moci tato veta chybela a byl jsem za minutku z kola/uradu venku... Nicmene jsem to nevzdal a pres jednu sousedku a realitku jsem dotycnou osobu, ktera byla jako posledni uvedena v technicaku dostal na telefon. Pohrozil jsem mu, ze kdyz do toho zastouram, tak mu hrozi pokutka do 50000kc a jelikoz hosik byl celkem soudny, tak jsme sepsali novou plnou moc na me a ja auto v Praze prihlasil na sebe.
Zajimave na tom cele je, ze v Praze maji s plnymi mocemi asi vic zkusenosti. Protoze jsem zasel u nas na urad, a jen jsem se optal, jestli neni problem, ze mam tri plny moci, jestli by mi to prehlasili, kdyby mohli. A urednice bez mrknuti oka rekla, ze nevidi nejmensi problem, proc to neprehlasit. Ale bohuzel auto je registrovane v Praze, takze mi s tim nepomuze...