Navštíveno 4399x

03.01.2017, 16:17 |
Kapka (M)
Nejedete někdo náhodou v březnu někam do Alp? Sháníme nějakou partu ke které by jsme se přidali..Protože se ženou nemužeme v okolí nikoho normálního sehnat :-(
Klidně mužeme 2lidi přiložit do auta-Ford Mondeo Kombi+rakev na střeše..My můžeme po 10.březnu..Co kluci někdo někam do Alp-Italie,Rakousko..
Ja se kdyžtak hlásím do počtu..... uvidíme jestli z Lukem letos zopakujeme loňskou akci ;-)

04.01.2017, 05:28 |
fredh My scháněli 2 lidi na týden v Itálii. Odjezd teď v sobotu... Takže na tebe dost brzo, co?

04.01.2017, 08:18 |
Kapka (M)
My mužeme asi fakt až v tom březnu..dříve manželka nedostane asi dovču v práci..
Jirko a neplanujete něco s Lukášem-Itálii?
Nj to je hrozně na rychlo už mám uzavřenej plán na příští týden :-(
Edit : Kapko, plánujem jako loni karavanem, tedy ještě neplánujem ale domlouvaly jsme se že bychom opět jeli...;-)

04.01.2017, 08:36 |
Kapka (M)
Karavan u ženy neprojde :-)
Ani když si vezmete svůj :-D

04.01.2017, 14:21 |
Kapka (M)
Svůj nemám..a když si ho pujdu půjčit..zaplatím půjčovné+poplatky +naftu..tak jsem na ceně normal ubytka..a nemusím nic řešit
Po 10. březnu na to prdím... za a) jsou v tom termínu Čenkovice :-P a za b) už tam bývá dosti teplo... sníh už není to co na koncu února...
Jiříku s nějakým výjezdem počítáme já i Honza, jen si nejsem jist letos tím obytňákem - bylo to sice super ale asi se rásuje zajímavé ubytko v Serfaus-Fiss-Ládis ;-) nicméně - o tom ještě pošprechtíme ;-)
Kapko to byl spíš forek :-)
Luke - pokud tam bude ubytko za rozum tak jsem jen pro, ideálně to hned vedle kabinky :-) bylo to tam luxus a přeci jen jsme už o rok starší :-D

05.01.2017, 10:11 |
Kapka (M)
Možná by jsme dali i druhou pulku unora.. Luky co to je zajimavé ubytko?