Navštíveno 4731x

08.01.2017, 12:37 |
TROY Máte někdo reálný zkušenosti? Ptám se protože z přítelkyní předěláváme dva baráky a stodolu ( ta až na jaře ) nicméně u druhýho baráku chceme něco " low cost " a scháním hlavně dlažbu a pak taky vstupní dveře ale dvoukřídlé - v čr dveře neseženu po 12000 ale v polsku vklidu do 10000. Takže jestli má někdo zkušenosti sem s tim. Kolega byl v polsku pro obkladačky, okna a nemohl si to vynachválit

08.01.2017, 12:48 |
AR Jak co a jak kde. Ono i ten lowcost v čr je většinou z polska jen s vyšší cenou. U těch dvěří ale bacha, poláci mají jiné normy (rozměry) než my.
mám z Polska veškerý SDK materiál, dlažby, sanitu, plovoučky atd... :) dveře jsem bral tady právě kvůli rozměrům a mým trochu atypům tady v čr

09.01.2017, 10:39 |
TROY Sakra to jste mě moc nepotěšili - zrovna ty dveře jsou největší rozdíl a hlavně atyp barák - 2x vchodové dveře dvoukřídlý :(

09.01.2017, 11:43 |
AR Neboj se toho, poláci to samo vědí a dělají i CZ normy :D jen si musíš o ně říct.
tady je všecko z polska. rozdíl třeba v ceně šroubů na střechu tady u nás 12000 v polsku 5000 a šrouby stejný,.. naprosto - jeden výrobce,.. jen přebalený. tak to je se spoustou věcí. O betonu atd nemluvě.