Navštíveno 4184x

Ačkloli jsem IT člověk a znám spíš infrastrukturní věci, tak HW hlavně co se týče grafik jde úplně mimo mě. O co jde: doma mám Dell Optiplex 980 (small from factor - takže jen low profile karty). Je tam Core i5 a myslím že 8giga RAMky. Malýho začal bavit Farming Simulator 2015. S grafikou co tam je - ATI HD6540 to není úplně dobrá pokoukaná. Takže hledám něco, co trochu hýbne s obrazem. Dá se něco sehnat kolem 2.000,- ? Projížděl sem bazoš, sbazar a podobné, low profile jsou, ale z toho značení jsem fakt vedle jak jedle, něco má vyšší výkon při menším číselným značení a naopak a fakt jaksi nemám čas porovnávat něco, čemu ani moc rozumět nechci.
Pls help :)
ke zjištění/porovnání výkonu konkrétních GK doporučuji
[ Link ] , kam zadáš konkrétní model (GPU-procesor). Pochybuju, že tady bude někdo procházet inzerci a přímo ti vybírat kartu, ale třeba se pletu ;-) Univerzálně asi skutečně poradit nejde, obzvlášt u starých modelů.

09.01.2017, 19:31 |
CRK to bude asi trochu problém, hodil bych to do větší bedny, případně zdroj a pak něco třeba takovýho
[ Link ]
Škoda, mám doma navíc MSI GTX 580 PCI-E 1.5 GB Twin Frozr III, ale ta low profile teda není, je to celkem velká kráva :-D
kykloop: přesně takovej link sem potřeboval, díky :)
Ten low-profile bude asi obecně problém. Bude se to chtít zamyslet nějak jinak ...
Mam tady low profile Sapphire HD6670 1GB 128bit akorat nevim jestli se mi podari najit i low profile plech. Za litr bych ji pustil.
kiddhombre: ok, zvážím to, díky