Tady se řeší fakt všecko, tak třeba máte zkušenost, už tejden hledám solidní pokročilou video chůvičku jo.
Požadavek je vcelku normální myslím si, aby to fungovalo na dálku, třeba v hotelu se jdeš najíst, necháš dítě spát, chceš mít přehled, že je cajk v bezpečí atd.. Takže tady připadá v úvahu jen WiFi verze protože ty se základnama mají dosah tak 50m v zástavbě, což je na tohle na nic. Takže jediny co jsem našel je děstká část se připojí k WiFi a pak z mobilu můžeš už odkudkoliv přes net. ALE, našel jsem v podstatě jen dvě obstojný a obě mají dost strašlivý hodnocení právě na tu appku do mobilu. Věčně problém se spojením, kvalitou a tak. A nikde kloudná recenze nic. Další problém je, že ne každej hotel ma použitelnou wifi, ani nevím jestli to funguje s portálovýma wifinama, kde musíš potvrdit nějaký podmínky, případně Tě to za půl hodiny vykopne a musíš znovu atd... takže tady je řešení ještě tahat nějakej mobilní wifi modem se simkou, což v zahraničí ještě data v roamingu, hruza, ale to snad řešitelný je, když bude signál...
Tyhle dvě jsou jediný co tak nějak vypadají že by se daly použít, ale zase u Motoroly jasně negativní recenze na tu Hubblo appku pro mobil... U Philipse taky rating tak 2z5 hvězd, navíc Philips nemá tu zakladnu, takže je clovek odkazanej jen na mobil, coz neni sice klicovy, ale taky mne to stve, kor za ty prachy co to stoji, protoze pak doma by mamina asi radsi mel stat na stole zakladnu s obrazovkou a mobil mohla nechat na normalni uziti....
Philips AVENT Smart dětský monitor SCD860/52
[ Link ] Motorola MBP 854 HD Connect
[ Link ] Nemate nekdo zkusenost jak to resit, nejakej osvedcenej tip na vhodný typ?