Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Videochůvička s WiFi připojením

o Navštíveno 4744x o
o 24.01.2017, 13:00 | KaZaN | Upraveno: 2017-01-24 13:04:04
Tady se řeší fakt všecko, tak třeba máte zkušenost, už tejden hledám solidní pokročilou video chůvičku jo.
Požadavek je vcelku normální myslím si, aby to fungovalo na dálku, třeba v hotelu se jdeš najíst, necháš dítě spát, chceš mít přehled, že je cajk v bezpečí atd.. Takže tady připadá v úvahu jen WiFi verze protože ty se základnama mají dosah tak 50m v zástavbě, což je na tohle na nic. Takže jediny co jsem našel je děstká část se připojí k WiFi a pak z mobilu můžeš už odkudkoliv přes net. ALE, našel jsem v podstatě jen dvě obstojný a obě mají dost strašlivý hodnocení právě na tu appku do mobilu. Věčně problém se spojením, kvalitou a tak. A nikde kloudná recenze nic. Další problém je, že ne každej hotel ma použitelnou wifi, ani nevím jestli to funguje s portálovýma wifinama, kde musíš potvrdit nějaký podmínky, případně Tě to za půl hodiny vykopne a musíš znovu atd... takže tady je řešení ještě tahat nějakej mobilní wifi modem se simkou, což v zahraničí ještě data v roamingu, hruza, ale to snad řešitelný je, když bude signál...
Tyhle dvě jsou jediný co tak nějak vypadají že by se daly použít, ale zase u Motoroly jasně negativní recenze na tu Hubblo appku pro mobil... U Philipse taky rating tak 2z5 hvězd, navíc Philips nemá tu zakladnu, takže je clovek odkazanej jen na mobil, coz neni sice klicovy, ale taky mne to stve, kor za ty prachy co to stoji, protoze pak doma by mamina asi radsi mel stat na stole zakladnu s obrazovkou a mobil mohla nechat na normalni uziti....
Philips AVENT Smart dětský monitor SCD860/52
[ Link ]
Motorola MBP 854 HD Connect
[ Link ]

Nemate nekdo zkusenost jak to resit, nejakej osvedcenej tip na vhodný typ?

o 24.01.2017, 13:34 | camron
Před nějakou dobou jsem tu nabízel DropCam PRO, špička oproti těmto kamerkám. Už mají určitě ještě lepší modely. Ale nevím, zda se dá koupit v ČR...
o 24.01.2017, 13:49 | KaZaN
DropCam je good, ale v Čechách ji asi nekoupím a navíc zjevně nemá takový ty strašlivě nutný featury jako pouštění ukolébavek, hlídání teploty, hluku, pohybu, kvality vzduchu atd :D
Našel jsem ještě tohle:
iBaby Monitor M6S
[ Link ]
to má zahraniční recenze celkem ok, ale kritizují to co já, že máš věco co nemá svůj monitorek, takže mučíš nonstop mobil i doma nebo pokud jsi prostě nablizku a mohl bys tam mít ten monitor a mobil nechat dejchat...
:D Čím víc to čtu, jak jsou s tím problémy se spolehlivostí, tím víc bych radši nějakou verzi co nefunguje přes wifi, ale na vlastním spojení co přenese v zástavbě informace alespoň na 300 metrů k monitoru rodičovský základny, ale aby to taky to mimino neupeklo za živa že jo :D
o 25.01.2017, 10:25 | blabla
My máme doma "obyč" a úplně stačí. Na ten hotel nebo když jsme byli někde neplánovaně, jsme použili Baby monitor na android-jeden telefon u dítěte v případě křiku zavolá na druhý (běžný hovor-cena).
o 26.01.2017, 09:00 | Bucci
hele po laborování s chůvičkama jsem koupil za 200 aplikaci pro Android "Dormi" - je zdarma na vyzkoušení tušim, že na 2 hodiny měsíčně...

stačí ti k tomu 2 smartphone s droidem.. (navíc v tom jednom ani nemusí být simkarta..., napojíš telefon na wifi a je tam i ta kamera...
pokud máš simkartu, funguje i na datech (kdy jsem byl 4 km od chůvičky a koukal, jak mladej chrní)
o 26.01.2017, 09:25 | KaZaN
No, kluci, nebyl čas laborovat, pořídilo se to monstrum od Motoroly, první pokusy zatím je to funkční. Jediná obava je právě z toho připojení na hotelu, kde většinou maj ty hotspotový debilárny s ověřením (který sám tak rád implementuju :D :D :D ), takže paradoxně je dost možný, že kvůli připojení tam stejně bude muset nějakej mobil zůstat a datovat a dělat wifi :D :D :D dojmy po delším používání dodám. Na to Dormi se mrknu, třeba zachrání, když Motorola selže...
o 26.01.2017, 13:44 | Bucci
jak řikám, zadarmo je to omezený na cca 2 hodiny měsíčně... pak to utne... takže na vyzkoušení je "času dost"
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3004 sekund.