Navštíveno 4546x

Potřeboval bych poradit. Stavím výkonné HTPC do obýváku, takže je důležitá i hlučnost. Jde mi momentálně o CPU. Jestli jít raději do I7-7700 viz můj seznam
[ Link ] Nebo vzít raději Intel Core i5-7600K plus MSI Z170I GAMING PRO AC - Intel Z170
[ Link ] a ram
[ Link ] Díky za rady
Pokud víš, že nebudeš taktovat je zbytečné brát K verzi procesoru. Pokud víš, že využiješ 8 vláken, tak vezmi i7. Jinak si myslím, že by stačilo 7600 non-K.
Pozor na tu desku (všechny se Z170), určitě nebude mít poslední verzi biosu, takže by mohl být s kaby lake procesorem problém při bootu.

27.01.2017, 08:41 |
Chris podla mna na htpc na prehravanie fullHD, 4k filmov ti vystaci aj i3 :)
Nechám sestavit v CZC, tak mi tam updatují popř. bios. Občas chcu zahrát i hry a streamovat je přes shield TV. Chcu to mít tak na 5 let,aby to výkonově stačilo na fullhd hry.

27.01.2017, 23:52 |
Chris tak hladas htpc alebo gamerpc s moznostou prehravania filmov ? :)

30.01.2017, 20:49 |
Draxx Na to sestavovani v CZC pozor. Mi tam sestavovali pc pro znamyho a hned od zacatku problemy, neustaly padani systemu apod. Po reklamaci mi sdelili, ze je polita zakladni deska a cau. Musel sem koupit novou. Nechal sem si ji poslat a opravdu byla polita...ale to se u me doma stat nemohlo. Takze toho kretena co u sestavovani pc svacil zdravim. Curaku = )