Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Výkonné HTPC

o Navštíveno 4546x o
o 27.01.2017, 06:49 | LukeFab
Potřeboval bych poradit. Stavím výkonné HTPC do obýváku, takže je důležitá i hlučnost. Jde mi momentálně o CPU. Jestli jít raději do I7-7700 viz můj seznam [ Link ]

Nebo vzít raději Intel Core i5-7600K plus MSI Z170I GAMING PRO AC - Intel Z170 [ Link ] a ram [ Link ]

Díky za rady

o 27.01.2017, 08:18 | mr.brain
Pokud víš, že nebudeš taktovat je zbytečné brát K verzi procesoru. Pokud víš, že využiješ 8 vláken, tak vezmi i7. Jinak si myslím, že by stačilo 7600 non-K.

Pozor na tu desku (všechny se Z170), určitě nebude mít poslední verzi biosu, takže by mohl být s kaby lake procesorem problém při bootu.
o 27.01.2017, 08:41 | Chris
podla mna na htpc na prehravanie fullHD, 4k filmov ti vystaci aj i3 :)
o 27.01.2017, 09:26 | LukeFab
Nechám sestavit v CZC, tak mi tam updatují popř. bios. Občas chcu zahrát i hry a streamovat je přes shield TV. Chcu to mít tak na 5 let,aby to výkonově stačilo na fullhd hry.
o 27.01.2017, 23:52 | Chris
tak hladas htpc alebo gamerpc s moznostou prehravania filmov ? :)
o 30.01.2017, 20:49 | Draxx
Na to sestavovani v CZC pozor. Mi tam sestavovali pc pro znamyho a hned od zacatku problemy, neustaly padani systemu apod. Po reklamaci mi sdelili, ze je polita zakladni deska a cau. Musel sem koupit novou. Nechal sem si ji poslat a opravdu byla polita...ale to se u me doma stat nemohlo. Takze toho kretena co u sestavovani pc svacil zdravim. Curaku = )
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3165 sekund.