Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > problém s GPS v mobilu

o Navštíveno 4880x o
o 04.02.2017, 12:04 | jp1
používám občas navigaci v mobilu, ale poslední dobou je problém s GPS, nenajde satelity a když, tak po dlouhé době a jen chvilkami, takže nepoužitelné. Telefon už je po záruce, nechci ho měnit, jsem s ním spokojen. Stáhl jsem si nějaká program co resetuje GPS a nepomáhá. Funguje nějaký externí GPS? Nějaký nápad kromě koupě navigace, nebo výměny telefonu :-)
Jinak jde o sony xperia Z

o 04.02.2017, 12:09 | crestik
můj kandidát na nový tel měl podobné problémy, a co jsem prolezl fora, tak tam pozorovali nějakou nesouhru s dvěma simkama, LTE apod. S jednou SIM a omezením na jedno frekv. pásmo jim GPS šlapala, postupným zapínáním sítí došli k tomu, že je nějaký problém s anténama apod., protože GPS funguje blízko nějakého GPS pásma.
o 04.02.2017, 12:09 | Pepíno_Honda
externí gps existuje, nicméně nestojí pár korun a funkčnost nevím :) na rovinu ? vyměň telefon... nejjednodušší, nejefektivnější :)
o 04.02.2017, 12:14 | jp1
crestik: dík, vyzkouším
Pepíno_Honda: :-) nový tel mám jako poslední možnost..
našel jsem třeba:
[ Link ]
[ Link ]
ale netuším jestli jde využít tak jak potřebuji, musím to pořádně pročíst ...
o 04.02.2017, 12:14 | jp1
crestik: dík, vyzkouším
Pepíno_Honda: :-) nový tel mám jako poslední možnost..
našel jsem třeba:
[ Link ]
[ Link ]
ale netuším jestli jde využít tak jak potřebuji, musím to pořádně pročíst ...
o 04.02.2017, 15:01 | /// MiŠeL ///
Nekdy pouzivam externi gps, co jsem pouzival jeste na stare nokii a slape perfektne. Ale zkusil bych hard reset , nebo prehrat necim jinym
o 04.02.2017, 21:01 | P.E.T.R
V autě s pokoveným čelním sklem používam externí GPS a naprosto bez problémů, spáruje se přes Bluetooth. GPS v mobilu občas ztratí signál, externí na stejném místě nikdy. Navíc má v sobě klasickou Nokiáckou baterku, takže úplně perfektní věc.
o 04.02.2017, 21:12 | worm03
jp1: tak to si přečti opravdu pečlivě, ty dvě věci jsou k h*vnu :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1658 sekund.