Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaké zahradní nůžky?

o Navštíveno 4631x o
o 21.02.2017, 22:58 | xSam | Upraveno: 2017-02-21 22:59:19
Potřebuji jak pákové na stromy, tak ruční na větvičky.
O víkendu mě to už čeká, tak by potřeboval radu na něco co funguje a je s tím dobrá zkušenost.
Díky moc
xSam

o 22.02.2017, 09:03 | crestik
hele, já mám asi všechno kromě pákovek, protože jsem pro ně prostě nenašel využití.
Ruční nůžky mám Gardena na stříhání ze země, co nedosáhnu, tak mám nůžky Fiskars na 2m tyči a tím jdou stříhat větve 3-4cm, záleží, jakou máš sílu, vydrží to uplně nesmysl. Tlustější věci beru tou skládací pilkou z Lidlu za 99Kč...to byl snad nejlepší kauf :-) A když se mi nechce, tak vytahuju "dětskou" motorovku, Hecht 929...nejlíp tak v neděli po obědě :-)
o 22.02.2017, 17:18 | xSam
Já právě nechci dělat bordel s motorovkou, abych nezlobil sousedy.
Ale větvě potřebuji ostříhat a ruční pilkou mě to nebaví, protože toho mám letos na jaře celkem dost.
Nicméně jsem objednal fiskars jak pákovky tak ruční. Pak poreferuji, jak se s tím pracuje
Díky
o 22.02.2017, 19:42 | crestik
...já mám ještě aku pilku Bosch Keo, taky to není špatné na větve (hlavně na krácení při pálení), když se sundá ten nástavec, který má držet větve (ale moc nefunguje) :-) S čepelkama na SDK a železo je to skvělá věc :-P
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3104 sekund.